Championship

1.82-re hajtunk a Championship sorsdöntő meccsén

megosztom

Szombaton 16 perc választotta el a West Bromot a meglepetéstől, ehelyett úgy tűnik, hogy elúszik a feljutás.

Az előny az Aston Villánál van. fotó: Twitter

Az angol másodosztály mindent eldöntő összecsapásokhoz érkezett, hiszen kedden és szerdán rendezik a playoff meccsek visszavágóit. Előbb a West Brom-Aston Villa párosban avatnak döntőst - előbbire @3.50-es, utóbbira @1.28-as szorzót kapnánk, ha a Wembleyben rendezendő fináléba kavarodna.

1X2    
Hazai Döntetlen Vendég
2.55 3.50 2.87
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A tét tehát óriási és természetesen az odavágóhoz hasonló feszült mérkőzés van kilátásban ezúttal is. Akkor a Brom sokáig őrizni tudta a Gayle által megszerzett vezetést, ám a hazaiak a hajrához érve négy perc alatt a saját javukra fordították a találkozót. A 2-1 persze nem egy ledolgozhatatlan hátrány, bár az nem segít igazán, hogy az idegenben szerzett találat itt nem jelent előnyt. 

West Bromwich Albion#eng-west_bromwich_albion#5

Ami ellenben piszkosul fájhat a Brom-fanoknak, hogy több kulcsemberük sem léphet pályára. A támadók közül eltiltását tölti Robson-Kanu és Gayle is, így James Shan mester Jay Rodriguezt pakolja majd be várhatóan éknek.

Természetesen csalódottak vagyunk, nem ezt akartuk, de még csak félidő van - még egy teljes meccs rendelkezésünkre áll, hogy elérjük célunkat, azaz a döntőt. 

- mondta a cserecsatár Rodriguez.

 

A mester az előzetesek alapján egy támadóbb szellemű 3-4-3-ban küldi majd pályára fiait, ahol azonban hátul is akadnak gondok, hiszen a szombaton kényszerből lecserélt bekk, Craig Dawson még mindig nem 100 százalékos. 

Az Aston Villánál hasonló összeállítás várható, mint az első meccsen, bár az akkor csereként beállt, mindössze 20 éves Andre Green könnyen lehet, hogy ezúttal Adomah kárára a kezdőben kap majd helyet.

Aston Villa#eng-aston_villa#5

Tudtad?
 

 • A West Brom az utóbbi 5/6 hazai meccsén döntetlent játszott az Aston Villa ellen
   
 • A West Brom az utóbbi öt hazai Championship meccsét megnyerte
   
 • A West Brom az utóbbi öt hazai meccsén legalább két gólt szerzett a bajnokságban
   
 • Az Aston Villa az utóbbi 13/14 Championship meccsén veretlen maradt
   
Az Aston joggal érezheti nyeregben magát - 16/18 csapat, amely az első playoff legen nyerni tudott, továbbjutott a döntőbe.

Jó előjelek tehát mindkét félnél akadnak, ám nem véletlen, hogy a bukik ilyen szinten favorizálják az Aston Villa továbbjutását. Egyrészt már a párharc előtt is ez volt a képlet, másrészt a hazaiak méregfoga kiesett, hiszen kulcscsatárai nem léphetnek pályára. Azt azért nehéz figyelmen kívül hagyni, hogy a Brom a szezon meccseinek 96 százalékán betalált otthon, de 83 százalékban mindkét csapat eredményes volt a The Hawthornsban lejátszott találkozóikon. Mindezek ellenére nem várunk gólparádét, hiszen a tét jellemzően rányomja a bélyegét az ilyen meccsekre, egy 1-1 körüli eredmény pedig jó lehet tippünk zöldüléséhez.

{"headTitle":"West Brom-Aston Villa","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-14 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aston Villa jut tovább+4 gól alatt","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3035466] 2019-05-14 21:00:00 West Bromwich Albion - Aston Villax;
megosztom