Utánpótlás

Mire mennek U17-eseink a spanyolok ellen?

megosztom

Hibátlan teljesítménnyel nyerte meg csoportját a magyar U17-es válogatott, jutalmul a spanyolokat kapta a negyeddöntőben.

Hétfőn, magyar idő szerint 20.00 órakor a dublini UCD Bowl-stadionban a spanyol válogatott ellen lép pályára férfi U17-es válogatottunk az írországi Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

U17-es válogatottunk eddig minden várakozást felülmúlva szerepel az írországi Európa-bajnokságon: három mérkőzés után hibátlan a teljesítménye a tornán. A bravúros szereplés csoportelsőséget jelentett Preisinger Sándor együttese számára, de a kitűzött cél eléréséhez, vagyis a világbajnoki részvétel eléréséhez még legalább egy újabb bravúrra szükség lesz. 

Ez viszont egyáltalán nem lesz egyszerű, hiszen a spanyol válogatott lesz a mieink következő ellenfele. A spanyolok a torna egyik favoritjaként érkeztek Írországba, eddig mindössze egyetlen rivális ellen nem gyűjtötték be a három pontot a teljes sorozatban: a hat selejtező mindegyikét megnyerték, majd az Eb első két csoportmeccsén is hibátlanok maradtak (az osztrákokat 3-0-ra, a németeket 1-0-ra verték), sőt, az említett összesen nyolc mérkőzésen egyetlen gólt sem kaptak. A csoportból való továbbjutás kivívását követően azonban az olaszok ellen – a kulcsjátékosokat pihentetve – 4-1-es vereséget szenvedtek, így a második helyen jutottak a negyeddöntőbe.

Fotó: mlsz.hu

"Egy lépésre vagyunk a célunk elérésétől, de ez lesz az eddigi legnehezebb feladat az egész Eb-sorozatban. A spanyol válogatott hasonló stílust képvisel, mint a portugál, csak erősebb kiadásban. Az eddig látottak alapján egyénileg és csapat szinten egyaránt jobbak a portugáloknál, négy-öt olyan labdarúgójuk is van, aki kiemelkedik az európai mezőnyből. A spanyol csapatokra jellemző gyors, pontos, sok passzos játék jellemzi őket, ez ellen csakis fegyelmezett, hibáktól mentes teljesítménnyel lehet esélyünk. Megvan a stratégiánk a mérkőzésre, bízom a játékosaimban és abban, hogy az eltervezett játékunk működni fog a pályán" – nyilatkozta az mlsz.hu-nak Preisinger Sándor.

Az Unibetnél fogadhatunk a mérkőzésre, az 1X2-es piacokon pedig a hispán válogatott komoly favoritnál számít. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy nem voltunk esélyesek a portugálok és az orosz ellen sem, végül mégis sikerült mindkét találkozót megnyernünk.

Ahogy fentebb is írtuk, a spanyol válogatott védekezése kemény diónak ígérkezik, így a magyar csapatnak csak akkor lesz esélye a bravúrra, ha az adódó lehetőségeit gólra tudja váltani. Arra nem nagyon tudunk építeni, hogy lehozzuk kapott gól nélkül ezt a meccset hiszen ezen a tornán nem a védekezés a fő fegyverünk.

A realitások talaján maradva, ez a meccsek a hispánoknak áll, így a -1.25-ös ázsiai hendikep kettes odds felett játszható fogadásnak tűnik.

{"headTitle":"Magyarország U17 - Spanyolország U17 ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-13 20:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Spanyolország -1.25 ázsiai hendikep ","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Ti mit gondoltok, mire megyünk a spanyolok ellen?

 

 

 

[3037818] 2019-05-13 20:00:00 Hungary U17 - Spanyolország U17x;
megosztom