Magyar foci

Forgatókönyvek az NB I utolsó napjára

  • varin
Címkék:
megosztom

Íme az OTP Bank Liga 33. körének mérkőzései és az egyes lehetséges végkimenetelek.

Ennél izgalmasabban sehogyan sem alakulhatott volna az NB I, hiszen az utolsó játéknapon a hatból négy meccs is nagyon komoly téttel bír. Röviden most végigvesszük az egyes forgatókönyveket, hogy felkészülve várhassuk a bukmékerek szorzóit.

268681

Bronzérem

Ha a Videoton megnyeri a Magyar Kupát, a negyedik hely is Európa Liga-indulást érhet, de a bronzérem ténye is komoly presztízzsel bírhat a csapatok számára. A harmadik hely sorsa jelenleg a Debrecen kezében van, amely ha otthon legyűri a már tét nélkül játszó Paksot, akkor összejön a dobogó. Ha a Loki tényleg vágyik Európába, akkor nekik kötelező a győzelem, hiszen egy döntetlennel nem csak a harmadik, de a negyedik helyet is bukhatják.

Ha a Loki elesik, akkor az Újpestnek kell a győzelem Miskolcon, míg feltételezve, hogy a két csapatból egyik sem nyer, a Honvéd egy MTK-pályán aratott győzelemmel odaérhet a harmadik helyre.

Egyértelműen a Debrecené a legkedvezőbb helyzet, hiszen sorsuk csak saját eredményüktől függ, ráadásul ők egyedüliként egy már tét nélkül játszó csapattal is találkoznak. Mindezek szellemében ha legalább 1.60-1.70-es szorzót adnak a Lokira, illik lecsapni rá.

Kiesés

A Haladás sorsa hétvégén megpecsételődött, miként az is biztossá vált, hogy a Paks és a Puskás Akadémia jövőre is NB I-es lesz.

Nem csak a forma, de a tabellán elfoglalt helyezés miatt is az MTK sorsa a legaggasztóbb, ám mivel nekik több győzelmük van (pontegyenlőség esetén előbb a győzelmek száma, majd a gólkülönbség rangsorol), mint akár a Kisvárdának, akár a DVTK-nak, egy remivel biztos bennmaradók, ha valamelyik keleti gárda kikap.

A Kisvárda otthon fogadja a Mezőkövesdet, amely meccset muszáj megnyerniük, míg a Diósgyőr a bronzra hajtó Újpestet látja vendégül, miközben az MTK a Honvéddal játszik.

Várakozásaink szerint nagyon háromesélyes lesz a szorzó mindkét mérkőzésre, míg a Kisvárdára 2 körüli oddson tehetünk majd pénzt.

És a két tét nélküli...

A Haladás-Vidi meccsen nehéz jó fogadást találni, a hazaiak a másodosztályra, a vendégek pedig a kupadöntőre készülnek.

Izgalmas lehet viszont a Puskás-Fradi meccs, ahol a zöld-fehérek rámehetnek Davide Lanzafame gólkirályi címére, amely kicsit felverheti az árát, ha nyáron tényleg megválnak az olasz játékostól.


Szerintetek hogyan érdemes sakkozni, milyen oddsokat vártok és mi a limit nálatok az egyes esetekben?

2019-05-18;212
megosztom