Tenisz

Érdemes lehet megrizikózni ezt a 10-es oddsot az ételmérgezést kapott horvát ellen

  • Cesc18
megosztom

Marin Cilic kemény napokon van túl, de kedden már jelenése lesz a római salakon.

A római Masters keddi játéknapjának legtutibb továbbjutója a 9. helyen kiemelt Marin Cilic. Legalábbis a bukmékerek szerint, hiszen 1.10 alatt fizetnek a győzelmére a római kvalifikációból főtáblára jutott Andrea Basso ellen. 

Az oddsok teljesen reálisak, ha azt nézzük, hogy egy top 10-es játékos találkozik egy 400-on kívül rangsorolt, még Challenger-szinten sem meghatározó játékossal. 

Ugyanakkor mégis lehet fantázia az olasz srácban, miután a horvát klasszis múlt hét csütörtökön ételmérgezést kapott, emiatt pedig ki sem tudott állni a pénteki Novak Djokovics elleni madridi negyeddöntőben. 

Azóta nem osztott meg új infót Cilic az állapotáról, de aligha tudott tökéletesen felkészülni az olasz viadalra. 

Egyébként sem örvend túl jó formának, az Australian Open utáni öt tornán mindössze egy győzelmet aratott. Madridban ugyan ment három kört, de nem sokon múlt, hogy már az elsőben kiessen, majd az azt követő két meccsén is szetthátrányból kellett kapaszkodnia. 

Bassóról viszonylag keveset hallhattunk eddig, annak ellenére, hogy már a húszas évei közepén jár. Ez lesz pályafutása első főtáblás ATP-meccse, ami azért mutatja, hogy nem tartozik a legnagyobb spílerek közé. 

De ez egy nagyon kedvező szituáció a számára, hiszen semmi nyomás nincs rajta, nyugodtan elengedheti a kezét, kvázi ez egy bónusz számára, hogy a hazai Mastersen játszhat egy Cilic kaliberű játékos ellen. 

Ha pedig a horvát nem lesz a helyzet magaslatán az ételmérgezés után, akkor simán benne van, hogy Basso megnehezíti a dolgát vagy akár borítja is a papírformát, esetleg Cilic feladásának köszönhetően jut tovább - éppen ezért, aki az olasz győzelmében gondolkozik, érdemes a Pinnacle-t választani, ahol az első szett utáni feladásnál már jóváírják a nyereményt. 

Íme néhány tippötlet:

{"headTitle":"Marin Cilic - Andrea Basso","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-14 11:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Basso 6.5 játék felett ","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Basso +1.5 szett hendikep","odds":"3.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Basso nyer","odds":"10.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
Te melyik tippet rizikózod meg?

 

megosztom