Olasz foci

Bunda helyett csontzene - mégsem az a tuti, amire gondoltunk

  • varin
megosztom

Mindkét csapatnak nyernie kéne hétfő este, ebből pedig a szokásos olaszos csontzene jöhet elő.

A 36. forduló vasárnap délutáni egyik mérkőzése szolgáltatta a játéknap egyik legérdekesebb eredményét, hiszen azzal, hogy az Empoli nyerni tudott Genovában, továbbra is teljesen nyílt a kiesés elleni küzdelem. Habár matematikailag még a 12-13. Cagliari és Fiorentina is kieshet, valójában inkább a Parma, Bologna, Udinese, Genoa négyes menekül a kék-fehérektől. Hétfő este éppen előbbi kettő randevúzik egymással, viszont itt most már kár is lenne a szalonremiről beszélgetni, hiszen azok az idők elmúltak.

1X2    
Bologna Döntetlen Parma
1.83 3.00 5.75
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Tény ugyanis, hogy az Empoli sorsolása igen nehéz, a Torino és az Inter ellen kéne pontokat gyűjteniük, ám ha azt nézzük, hogy a Bolognának eközben a Lazio és a Napoli, míg a Parmának a Fiorentina és a Roma következik, akkor máris megérthetjük, miért is múlhat mindkét csapatnak a bennmaradás ezen a meccsen.

Érdemes lesz nagyon figyelni az oddsokra a következő két hétben, hiszen egy Parma-Fiorentina, Genoa-Cagliari, Udinese-SPAL és Cagliari-Udinese is nagyon ígéretesnek tűnik fogadási szempontból.

Az "idegenben jó az x" mentalitás akár jellemző is lehet a sárga-kékekre, de ebben az esetben is még számolgatniuk kell majd, míg ha nyernek, pontot tesznek az ügy végére.

A bukik sokáig úgy is gondolták, hogy egy szalonremivel mindkét csapat kiegyezik majd, az x szorzója már 3 alatt is járt bőven, ám az Empoli nem adta fel menekülő hadjáratát, győzelmi kényszerbe sodorva ezzel a Bolognát.

Erre Mihajlovics csapatának jó esélye is van, hiszen otthon szenzációsan jók, zsinórban öt sikert számlálnak, míg az újonc január óta nem nyert otthonától távol, és ott is mindössze egyszer.

Fotó: Virgillo Sport

A formák alapján ez a meccs fix 1-es, de 2 alatti szorzóért egy kiesési rangadót hagyjunk békében nyugodni.

Ami viszont érdekes, hogy az irodák a lapokhoz egyáltalán nem nyúltak. Azzal, hogy nem egy békés remi várható, illett volna elmozdítani a 4,5-es határt is, ami elmaradt. Erre viszont így vétek lenne nem lecsapni, hiszen Luca Pairetto sípmester dirigálásában még akár komoly vagdalkozás is várható.

Pairetto a Bolognának legutóbb a Chievo ellen vezetett, akkor az a meccs 9 sárgát és 1 pirosat hozott.

Ha 4.5-es határon behúzzuk az overt a lapokra 1.70-es oddson, mindenképpen jó döntést hozunk, viszont akár egy 3+3-as variációt is megpróbálhatunk közel 5-szörös pénzért, hiszen ez a tipp ősszel is zöldült, ráadásul a tét most még annál is nagyobb lesz.

{"headTitle":"Bologna-Parma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-05-13 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4.5 lap felett","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2848078] 2019-05-13 19:00:00 Bologna - Parma Calcio 1913x;
megosztom