La Liga

Topcsapatok a célkeresztben - 4 tipp az utolsó előtti fordulóra

megosztom

Az utolsó előtti fordulót rendezik a spanyol bajnokságban és bár sok kérdés már eldőlt, azért motivált csapatokat még találhatunk.

Barcelona - Getafe

Kezdjük a sort a bajnok Barcelonával, amely története egyik legnagyobb zakóját elszenvedve 4-0-s pofont kapott az Anfield Roadon és ezzel kiesett a Bajnokok Ligájából. A katalánok számára óriási csalódást keltett az eredmény, így nagy kérdés, hogy maradék két fordulóra mennyire tudnak felpörögni Messiék.

Az biztos, hogy a nyáron komoly változások lesznek a keretben és könnyen lehet, hogy Valverde lábára is útilaput kötnek.

A legutóbbi két fordulóban a Barcelona már erősen tartalékos felállásban játszott és ez meg is látszott az eredményein. A vasárnapi viszont a Nou Campban lesz, vagyis hazai közönség előtt utoljára játszanak ebben az idényben. A szép búcsú nyilvánvalóan kötelező,de nagy kérdés, mennyire lesznek felpörögve a hazaiak.

Az biztos, hogy Suárez és Dembelé nem léphet pályára sérülés miatt, de rajtuk kívül mindenki bevethető.

A Getafe nagy harcban van a BL-ért, jóval nagyobb lehet a motivációja vendéglátójánál és indokoltnak is gondoljuk, hogy a bukik ilyen magas szorzón kínálják a hazait. A több kiszámíthatatlan tényező miatt nem is fogadnánk itt végeredményre - értjük, hogy jó a Getafe, de ha a Barca dacból megrázza magát, simán hozhatja a meccset - viszont Messi góljára látunk esélyt. A Bolha gólkirályi címét ugyan semmi nem veszélyezteti, de a Nou Campban egészen jól ment neki a tavasszal, és mivel rajta kívül nagyon más nem veszélyeztetheti az ellenfél kapuját, 1.57-ért kivesszük a gólját.

{"headTitle":"Barcelona - Getafe ","headSubTitle":"Fogadási határidő ","headSubTitleValue":"2019-05-12 18:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lionel Messi bármikor gólt szerez ","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Valencia - Alaves

A Valencia éppen a Getafét próbálja utolérni és hát számolhatnak úgy a Mestallában, hogy Barcelonában botlik a madridi rivális. Ugyan a Denevérek az Arsenal ellen simán bebukták az Európa Liga-elődöntőjét, de össze kell kapniuk magukat, ha szeretnének egy erősebb sorozatban is megmérettetni.

Az Alaves teljesen leeresztett az idény végére, nyolc forduló óta nem tudott meccset nyerni, a Valencia otthonában pedig 2003 óta az összes meccsét elveszítette.

Jobb erőkből áll a Valencia és a motiváció is a hazai oldalon áll, így bepróbáljuk ide a szimpla győzelmet.

{"headTitle":"Valencia - Alaves ","headSubTitle":"Fogadási határidő ","headSubTitleValue":"2019-05-12 18:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Valencia nyer ","odds":"1.4","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/520973267","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Atlético Madrid - Sevilla

Egy Atlético Madrid - Sevilla mindig pikáns csatát ígér, azonban ezúttal a madridiaknak nem sok motivációja lesz. Az már eldőlt, hogy a Matracosok ezüstérmesek lesznek, így a tisztes búcsú a közönségtől és a csapatkapitány Diego Godíntól maradt az egyetlen motiváció.

A Sevilla ezzel szemben még hajt a BL-re, a Valenciával azonos pontszámmal áll az 5-6. helyen. Az andalúzok nincsenek jó passzban, bajnokit pedig 2008 óta nem nyertek Madridban az Atlético ellen.

Az Atléticón semmilyen nyomás nem lesz ezen a meccsen, így olykor kihagyhat majd a figyelem, ugyanakkor hazai pályán azért a gólszerzés is elvárható teljesítmény. Ezen a meccsen - figyelembe véve a kedvező h2h statokat is - egy mindkét csapat szerez gólt opciót favorizálunk.

{"headTitle":"Atlético Madrid - Sevilla","headSubTitle":"Fogadási határidő ","headSubTitleValue":"2019-05-12 18:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.7","customLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/520974059","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Vallecano - Valladolid

Végül, de nem utolsósorban maradt egy igen érdekes párosítás is, ahol a már biztos kieső Rayo Vallecano a kiesés elkerüléséért harcoló Valladolidot fogadja.

Az oddsok óriásit estek már, így jelenleg 1.80 átlagszorzó körül fogadhatunk a vendégekre, viszont nem biztos,hogy ennyiért ez most megéri. A búcsúzó csapatok a hazai pályás utolsó meccsüket gyakran szépen lehozzák, a Vallecano pedig nem azért esett ki, mert szétcsúszott az idény hajrájára, sokkal inkább a szerencsétlen sorsolás okozta a vesztét (március óta játszott a Barca, a Bilbao, a Sevilla, a Real Madrid és a Betis ellen is).

A Valladolid egy ponttal vezet a Girona előtt, amely majd szintén a kiesés elöl menekülő Levantét fogadja. A vendégek számolhatnak úgy, hogy ezt a meccset megnyerve meghosszabbíthatják az élvonalbeli tagságukat, de számunkra egy rendkívül feszült és nehéz lesz ez a 90 perc.

A bukik elég magasra húzták meg a gólok számát, viszont tekintve, hogy a Valladolid számára élet-halál meccs következik, inkább számolunk férfia küzdelemre és óriási mezőnyjátékra, mintsem fesztelen támadójátékra.

{"headTitle":"Rayo Vallecano - Valladolid ","headSubTitle":"Fogadási határidő ","headSubTitleValue":"2019-05-12 18:30","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 3 alatt (AH) ","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

 

Ti milyen tippeket néztetek ki az 37. fordulóból?

 

 

 

2019-05-12;87
270042

 

megosztom