Bulvár

Ezért ne részegedj le soha egy meccs előtt!

  • varin
megosztom

Naná, hogy angol szurkolók példájából okulhatunk, miért is éri meg józanul végignézni egy meccset.

45 percet követően talán a legvérmesebb Tottenham-szurkolók sem bíztak benne, hogy kiharcolhatják a továbbjutást az Ajax ellen a szerdai BL-elődöntőben. Az összesítésben háromgólos hátrány és kilátástalan játék azonban a második félidőre egy óriási örömmámorrá változott, megmutatva a futball minden szépségét és kegyetlenségét. Ám a Spurs továbbjutásának nem minden Amszterdamba kilátogató angol fanatikus lett a részese.

Fotó: Mirror

A Perkins család három tagja, James, Michael és Will egész szezonban járták a stadionokat, elkísérték kedvenceiket mindenhová. Ezúttal Amszterdamba utaztak el, ám korai érkezésük után csakhamar italozni kezdtek, fejenként 12 pint sört, vagyis körülbelül 5,5 litert döntöttek le. Már a meccs előtt is akadtak nehézségeik, hiszen 10 perccel a kezdő sípszó előtt értek a stadionhoz, ahová egy korábbi Spurs-jeggyel próbáltak először bejutni, ám ez érthető módon nem sikerült.

A stadionba érve azonban már teljesen szétcsúsztak, köszönhetően a 6-7 órás masszív alkoholizálásnak, így az első félidő lefújását megelőzően fontos döntésre jutottak. Íme:

"Borzalmasan játszottunk, semmi esélyünk nem volt, hogy három gólt szerezzünk. Gondoltuk, hogy megelőzzük a nagy tömeget, ezért elindultunk haza a lefújás előtt néhány perccel, mert mind egyetértettünk, ez a tökéletes időzítés. Viszont annyira készen voltunk, hogy fogalmunk sem volt, hogy ez még csak az első félidő volt, nem a meccs vége.

Akkor kezdett gyanússá válni a dolog, amikor a vasútállomáson rajtunk kívül senki sem volt ott. Egy barátom hívott is, hogy hol vagyunk már, mert szépített a csapat. Elsőre nem értettük, hogy mi történik, aztán rájöttünk, hogy korán léptünk le. Gyorsan egy bárba rohantunk és úgy megünnepeltük a győzelmet, mintha csak a stadionban lettünk volna. Őszintén szólva nem bánom, hogy így történt, óriási érzés ez is" - nyilatkozta a család idősebb gyermeke, aki a győzelmet követően félmeztelenül szaladgált Amszterdam utcáin, ünnepelve a sikert.

Jamesék úgy tervezik, hogy a madridi döntőre is elutaznak, reméljük, ezúttal sikerül még a meccset is végignézniük.

Mirror
megosztom