Sportfogadás

21 év kellett, hogy 10 ezer fontot nyerjen - egy 8 éves srácra fogadott

megosztom

Judd Trump világbajnoki sikerével egy két évtizedes szelvény zöldült be. Nem semmi sztori.

Judd Trump habkönnyű győzelmével ért véget a 2019-es sznúker-világbajnokság, a 29 éves játékos pályafutása első vb-címét húzta be John Higgins ellen. Győzelme Ronnie O'Sullivan korai búcsúját követően már nem volt meglepetés, ám volt, akinek a 4-5-szörös pénz helyett 1001-szeres kaszálást jelentett a végső siker.

Fotó: Bristol Post

A most 62 éves Neil Morrice még 1998-ban, a 8 éves Judd Trumpra figyelt fel egy sznúkerversenyen, amikor is a fiatal tehetség szenzációs játékkal rukkolt elő. Morrice nem késlekedett sokáig, felkereste az egyik angol bukit, hogy oddsot szeretne Trump vb-győzelmére, amelyet a Coral meg is adott 1001 az 1-hez arányban. A befektetés 21 év után végre megtérült.

"Éppen a 12 éves fiamat, Richardot vittem játszani egy Bristol közelében lévő klubba, amikor felfigyeltem Trumpra. Odajött hozzánk egy kölyök, hogy lenne-e kedvünk játszani úgy, hogy a fiam kap 20 pontos előnyt. Én jót kuncogtam a dolgon, majd amikor két frame-ben megsemmisítette Richardot, tudtam, hogy tennem kell valamit" - nyilatkozta Morrice.

A Coral végül 1001-szeres oddot ajánlott arra, hogy Trumpnak 30 éves kora előtt összejön a világbajnoki győzelem, amelyre már nyolc éve is volt komoly esélye, hiszen 2011-ben is döntőt játszott, ugyanígy John Higgins ellen.

Azt már csak halkan tesszük hozzá, hogy ha esetleg abban a döntőben Morrice ellenfogadott és megjátszotta Higgins győzelmét, most duplán boldog ember lehet, hiszen hiába veszített Trump 2011-ben, most révbe ért, a 10 fonttal megtett szelvénye pedig 10 ezer fontot hozott tisztán számára.

bet365
megosztom