Magyar foci

Íme a legőrültebb konteós forgatókönyv az NB I utolsó fordulóira

  • varin
Címkék:
megosztom

Vajon melyik csapatot ejtik ki és kik indulhatnak az Európa Ligában? Íme egy őrült elképzelés.

Fotó: Honvéd Facebook

A hátralévő két fordulóban óriási dolgok történhetnek még az OTP Bank Ligában, például kieshet a Puskás Akadémia, bronzérmes lehet a Loki és akár benn is maradhat a Haladás. Most a legőrültebb forgatókönyvet vázolnám, amelyre egy kombit is építenék hétvégére. Természetesen a leírtakat illik fenntartásokkal kezelni, de az ufóhívő, háttérhatalmakat elismerő, mindenhol gyíkembereket látó fogadótársaimnak egy kis aprót megérhet az alábbi forgatókönyv.

Bronzérem

Ha igazak a pletykák és a Honvéd olyan játékosokkal erősít jövőre, mint Böde Dániel vagy Davide Lanzafame, akkor megpróbálkozhatnak az Európa Ligával. A harmadik helyre hajtó triumvirátusból továbbra is a Loki esetében van kétségünk, hogy mennyire szeretnék elérni a júniusi-júliusi selejtezőket, ám könnyen lehet, hogy ennek elkerüléséhez nem elég egy csapatot maguk elé engedniük.

Ha ugyanis a Vidi nyeri a kupát (márpedig ciki lenne, ha nem...), akkor a negyedik helyezett is indul az Európa Ligában, így terveim szerint a debreceniek az Újpestet és a Kispestet is megelőzik. Ehhez a Lokinak két vereség kellhet, ami a Ferencváros és a kiesés ellen menekülő Paks ellen össze is kéne jöjjön.

11-12. hely

A Haladást már senki sem menti meg, a másik kieső csapat személye viszont nagy kérdés. A fél OTP Bank Ligát átölelő politikai szálak talán leginkább a Diósgyőrt érinthetik hátrányosan, amely csapat az elmúlt hónapokban sem volt a bírók kedvence. Így tehát valahogy a Diósgyőrt kellene kiejteni, márpedig Fernando csapata éppen a Honvéddal és az Újpesttel találkozik.

Jövő hét

Ha kicsit előrébb tekintünk, akkor a 33. fordulóban is készülhetünk pár érdekes eredményre. Adott esetben az MTK és a Honvéd kéz a kézben érhet révbe (ha a Loki 0 pontot szerez) egy döntetlennel, míg a Puskás Akadémia biztos bennmaradását a Ferencváros intézheti el. Hogy a Diósgyőrt kiejtsék, a Mezőkövesd a Kisvárdának passzol majd pontokat, míg az említett Loki a paksiakat segíti ki.


Persze ez csak egy rendkívül vad elképzelés, mindenesetre a gondolatmenetre felfűzve egy egész jó kis duplát állíthatunk össze hétvégére a Fradi és a Honvéd győzelmével.

Szerintetek lehet bármilyen susmus az utolsó körökben? Kiejtik a Diósgyőrt, esetleg lemond a Loki az EL-ről?
hatharom.com
Ferencváros + Honvéd nyer
Unibet @2.79
2019-05-11;212
268681
megosztom