Tipp

Ha a bukik újra hülyék, üssük őket, amíg észhez nem térnek!

  • varin
megosztom

Múlt héten az év egyik legértékesebb fogadásával buktunk, de most ismét megpróbáljuk a bravúr W-t.

Fotó: Bayern Strikes

Múlt héten a PSG-Nice meccsen hatalmas hibát vétett a    , ugyanis hiába az egyértelmű esélyek, a vendégek egyik támadóját, Youcef Attalt 17-szeres szorzóval kínálta egy gólra. Az algériai játékos ugyan csak helyzetekig és gyengébb lövésekig jutott, ám most tehetünk egy újabb próbát az egyre nagyobb nevet szerző játékossal.

Az első gólja után olyan önbizalom látszódott rajta, amelyet ritkán látni. Elképesztően keményen és áldozatosan végzi a munkáját, megérdemelte a Guingamp ellen szerzett góljait"- mondta Vieira tanítványáról.

A 22 éves játékos karrierjét szélső támadóként kezdte, majd innen vezényelték vissza védővé. A nizzai gárdában is sokáig bekket játszott, ám végül Patrick Vieira a szezon végére előre küldte, amelyet a játékos egy laza mesterhármassal hálált meg a Guingamp ellen. A PSG ellen ismételten a szélen kezdett és ugyan lövései voltak, nem sikerült betalálnia a kapuba.

A piros-feketék ezúttal a Nantes gárdáját látják vendégül egy teljesen tét nélküli meccsen. A Kanárik kiváló formának örvendenek, öt győzelemből érkeznek, igaz, ezekből négy is hazai pályán született. A védelmük persze nem nevezhető ennyire hibátlannak, hiszen utolsó kilenc meccsükön 13-szor is mattolták őket, ráadásul az utolsó öt Nice elleni meccsükön tíz gólt kaptak.

Hogy a fogadás miért is rejteget magában akkora értéket, arra egyszerű a válasz.

A bukik nem veszik figyelembe a játékos posztváltását, a 13-szoros szorzó egy hátvédnek szól, nem egy támadó szélsőnek.

A Bet365 nem szokott túl magas oddsot adni a gólszerzőkre, ezért érdemes összehasonlítani a mostani 13-as számot. Az Unibet például csak 10.50-et fizet, míg egyéb külföldi irodák megálltak 6.00 környékén.

Attal remek formában van, a Nice-nek jól megy a játék, Vieirának nincs is oka változtatni a megszokott 4-3-3-as felállásán. A 40 millió euróra taksált futballista ráadásul olyan kérők udvarlását fogadhatja, mint a Chelsea, a Tottenham, a Bayern München vagy az Atlético Madrid.

hatharom.com
Youcef Attal gólt szerez
bet365 @13.00
[2774254] 2019-05-11 20:00:00 Nice - Nantesx;
megosztom