Darts

Közel 16 milliót hozhat a konyhára ez a tippsorunk - bevállalod?

megosztom

Találd telibe a Premier League Darts négy mérkőzésének eredményét és vidd el az Unibet jackpot nyereményét.

Csütörtökön a 15. forduló küzdelmeivel folytatódik a Premier League. Ezúttal Sheffieldben vendégeskedik a mezőny, a versenyt szponzoráló    -nél pedig ismét lehetőségünk nyílik még izgalmasabbá tenni az esténket. Az iroda ugyanis ebben a fordulóban is felajánl 7.500.000 forintot, ehhez pedig továbbra sem kell mást tenni, mint telibe találni az aktuális forduló mérkőzéseinek pontos eredményét. 
 

A tippelés teljesen ingyenes, amennyiben rendelkezel Unibetes regisztrációval. 

 

Az ilyen nagyszerű promóciók mellett azért is megéri az Unibetet választani, mert az iroda 20.000 HUF kezdő bónusszal várja az új játékosait, illetve, aki a hatharom.com linkjén keresztül regisztrál, további 3.000 HUF exkluzív ingyen fogadásban részesül.

Ha mindezek felkeltették az érdeklődésed, akkor kattints ide a számlanyitáshoz, ha pedig többet szeretnél megtudni az irodáról és az exkluzív ingyenes fogadásról, akkor itt minden infót megtalálsz.


Most pedig térjünk rá az általunk összeállított tippsorra, hiszen ahogyan azt már megszokhattátok, rendre megosztjuk, hogy mi mely tippekkel szállunk harcba a 7.5 milliós jackpotért.

Íme a hatharom.com tippsora:


Nem kis kihívás eltalálni a négy meccs eredményét, de nem is lehetetlen küldetés. Nemrégiben számoltunk be arról az olvasónkról, aki az Unibet egy hasonló promóciójában nyerni tudott

Érdemes egy kis pénzmagot is áldozni az összeállított tippsorra, hiszen még alacsonyabb téttel is több milliót hozhat a konyhára. A mi esetünkben 1 000 forintos téttel többet nyernénk, mint az Unibet jackpot nyereménye, összességében pedig a 16 milliót karcolja a kassza, ha ezek az eredmények születnek ma este Sheffieldben. 
 

Hogyan fest a Te tippsorod?
megosztom