Európa Liga

Ilyen bíróval csak ez lehet a tippünk a Valencia-Arsenalra

  • varin
megosztom

Szoros mérkőzés, angol siker várható a Mestallában, de mi inkább a lapokra vadászunk.

Nem ért célt a Valencia hihetetlenül defenzív, hat védős felállása az Emirates Stadionban, a Denevérek 3-1-es vereséget szenvedtek az Ágyúsoktól. Mivel a bajnokságban a BL-indulás kiharcolása a Valenciától messzebbre, az Arsenaltól pedig láthatatlan távolságra került, a felek szezonját egy EL-siker menthetné csak meg igazán. De van-e innen visszaút Rodrigóék számára?

1X2    
Valencia Döntetlen Arsenal
1.90 4.00 4.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Ami biztos, a hétvégi eredmények alapján van. Amíg az Arsenal egy újabb "csődközeli" eredményt ért el a Brighton ellen, addig  a Valencia 40 perc alatt vágott ötöt (végül 6-2 lett a vége) a kieső Huescának, ami mindenképpen önbizalomnövelő siker lehet egy ilyen fontos 90 perc előtt. Hiányzók terén sem állnak rosszul a spanyolok, Coquelin visszatérhetett, így már csak Kondogbia és Cserisvel lesz maródi, míg a túloldalon a már megszokott nevek, vagyis Holdin, Bellerín, Welbeck és Ramsey.

"Különleges mérkőzés és napok lesznek ezek a számomra, hiszen rengeteg barátom van itt és sok szép emlék köt a klubhoz. De most elsősorban az Arsenal sikeréért dolgozom, így a sikerért lépünk pályára a Mestallában.

Ez egy kiemelten fontos meccs lesz, nagyon motiváltak és elszántak vagyunk, de szeretném, hog a játékosok élvezzék a mérkőzést. A döntőbe jutás a tét, ez pedig óriási dolog" - nyilatkozta Unai Emery.

[3010120] 2019-05-09 21:00:00 Valencia - Arsenalx

A Valenciába négy évet eltöltő mester ezt követően nagyjából a szokásos frázisokat ismételgette, miszerint nyerni érkeznek a 3-1-es előny ellenére, nem szabad elaltassa őket a fór és továbbra is 50/50 az esély a továbbjutásra.

Az első meccset megelőzően még akadtak olyan hangok, mely szerint prioritás a bajnokság, ám az Arsenal esélyei elszálltak a BL-re, így nekik muszáj megnyerniük a sorozatot, amelyet éppen a városi rivális Chelsea ellen tehetnek meg, ha döntőbe jutnak. Jó esély van tehát egy dupla angol fináléra, ehhez pedig nem valószínű, hogy kétgólos hátrányból a Valencia tudna nagyon tiltakozni.

A fogadóirodák egyébként reálisan látják a helyzetet az oddsokban, illetve az is korrektnek tűnik, hogy az egál line-t 3.0-n húzták meg. Ami viszont érdekes, az a határ a lapokra.

Az odavágó sem volt egy kemény meccs, a 27 szabálytalanság ellenére csak 2 sárga volt. Habár a visszavágón jellemzőbb lehet a "taktikusabb" futball az eredményt védő csapat részéről, a holland Danni Makkelie esetében joggal bízhatunk egy igen lapszegény mérkőzésben.

A 36 éves sípmester rendkívül kevés lappal dolgozik az európai hadszíntéren is, hogy mást ne mondjunk, 2016 augusztusa óta 19 meccséből csak 3-szor bukott volna a lap under a mostani határon.

Egy visszavágó persze mindig más tészta, biztosan nem óvatoskodnak majd a csapatok, de ilyen határon, egy ilyen bíróval még a logikus tipp ellen is megéri fogadni.

hatharom.com
5 lap alatt
bet365 @1.85
[3010120] 2019-05-09 21:00:00 Valencia - Arsenalx;
megosztom