Tenisz

Nem értünk egyet a bukikkal, ezzel a két tippel megyünk Federer ellen

  • Cesc18
megosztom

Meglepően magas oddsot kapunk a mindenkire veszélyes Gael Monfilsra, aki Roger Federerrel meccsel a 16 között Madridban.

Csütörtökön a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Madridban, a szezon második salakos Masters viadalán. Jó kis párosítások jöttek össze, miután a top 10 kiemeltből kilenc túlélte az eddigi akadályokat. A játéknap egyik legszínesebb és legélvezetesebb meccsének Roger Federer és Gael Monfils ütközete ígérkezik. 

Fogadás a továbbjutóra    
Roger Federer Gael Monfils
1.25 4.00

A fogadóirodák komoly esélyesnek tartják a svájci zsenit, annak ellenére, hogy az elmúlt két évben kihagyta a teljes salakszezont. Kedden Richard Gasquet ellen tért vissza a szemcsés borításra, sokat nem időzött a franciával, 54 perc alatt könnyedén harcolta ki a továbbjutást. 

Gasquet nem tanúsított túl nagy ellenállást, sérülésből jött vissza és egyébként is mumusa Federer, így nem meglepő, hogy ennyire sima végeredménnyel zárult a randevújuk. 

Monfils már jóval keményebb diónak ígérkezik, a 32 éves francia nem egyszer tört már borsot a helvét orra alá. 

La Monf az előző körben Fucsovics Marcit győzte le, méghozzá döntő szettben. Tipikus Monfilsos meccs volt, az első szettet átaludta, majd másodikban beindult és olyan ütéseket vett elő, amire csak ő képes. 

Nincs kiszámíthatatlanabb játékos Monfilsnál, nála tényleg nem lehet tudni, hogy melyik arcát mutatja. Idén egyébként többször van kedve játszani, mint sem, egy Federer ellen pedig mindig megvan a motiváció. 

A svájci magabiztosan kezdett, de Monfilsnak sokkal több veszélyes fegyvere van ellene, mint Gasquet-nak volt. Sok meccsük van egymás ellen salakról, azonban négy éve semmilyen tornán nem futottak össze.

Monfilsban megvan a potenciál, hogy borítsa a papírformát, Federertől pedig kérdőjel, hogy egy nagyobb ellenállás ellen mit tud hozni salakon. 

Nem értünk egyet az oddsmeseterekkel, hogy ilyen szinten favorizálják a svájcit. Kifejezetten tetszetős Monfils 4.00 körüli oddson, míg a biztonságosabb tippek közül jó lehet, hogy legalább 10 játékot nyer. 
 

  • Játékos összesített játékai - Monfils 9.5 felett @ 1.72    
  • Szett hendikep - Monfils +1.5 @ 2.10    
bet365

 

megosztom