Női kézilabda

Dupla magyar siker a láthatáron! Fogadj rá ingyen!

megosztom

A Győr a BL, míg a Siófok az EHF-kupa trófeájáért harcol a hétvégén. Mutatjuk, hogy mire fogadj az ingyen tétünkkel!

A hétvégén véget érnek a női kézilabda világában a legrangosabb nemzetközi kupasorozatok, hiszen a Bajnokok Ligájában és az EHF-kupában is győztest hirdetnek. Nagy örömünkre mindkét sorozatban szurkolhatunk magyar csapatoknak, hiszen előbbiben a Győr részt vevője a budapesti négyesdöntőnek, míg utóbbiban a Siófok, a 21-21-es idegenbeli eredményt követően hazai pályán játssza a finálé második felvonását.

unibet

Az ETO a Final Four első napján, az elődöntőben, a Kristiansand együttesével mérkőzik, és mondanunk sem kell, hogy toronymagas esélyes. A kisalföldiek az idei kiírásban oda-vissza legyőzték már a norvégokat, és a félig-meddig semleges pályán sem kellene, hogy gondot okozzanak nekik. A fináléban a Metz-Rosztov összecsapás győztese jöhet szembe, de annak a találkozóinak is a Győr lesz az egyértelmű favoritja. Köszönhetően annak, hogy erősebb kerettel bír, többet pihenhet, papíron nem szenved meg az elődöntőben, ráadásul a helyszín is mellette szól. Így pedig nem kérdés, hogy kire éri meg fogadni a Final Fourban, főleg úgy, hogy a tippünk a rendes játékidőn túl is érvényes.

A Siófok az EHF-kupában érhet révbe, hiszen az Esbjerg otthonában elért döntetlent követően egyértelmű, hogy pazar helyzetből várja a visszavágót. Az odavágó elején kissé görcsösek voltak Kobeticék, elment a dán csapat, ám ahogy beállt Nze Minko, úgy talált magára a Siófok. Az pedig mindent elárul a találkozóról, hogy az Esbjergnek csak időntúli hetessel sikerült egalizálnia. Mindezek után, hazai pályán, telt ház előtt, a Balaton-partiak megnyerhetik az összecsapást és első ízben hódíthatják el a trófeát.

hatharom.com
Női kézilabda Bajnokok Ligája Végső győztes: Győr
Siófok-Esbjerg Siófok
1.82 @ Unibet
Fogadási határidő: szombat, 15:15

A két meccsből összeállított kombinációs szelvényünk 1.82-szeres pénzt fizet, amit az Unibeten érdemes megjátszani, mivel Olvasóink a bukméker, és a hatharom.com jóvoltából egy igen exkluzív ajánlatban részesülhetnek a fogadást illetően:

A 20 000 forint értékű alapbefizetési bónusz mellett 3000 forint extra értékű ingyenes fogadást biztosít a fogadóiroda, amelyet kizárólag a hatharom.com-on keresztül regisztrálók és befizetők vehetnek igénybe!

 

Mit kell tenned?

 

 • A hatharom.com-on keresztül hozd létre Unibet-regisztrációdat, ezt megteheted ide kattintva!
   
 • A számos lehetőség közül válaszd ki a számodra ideális opciót és fizess be a számládra. Ne feledd, hogy az Unibet +20 000 HUF-ig bezárólag első befizetési bónuszt is ad! Részletek itt!
   
 • Fontos, hogy az ingyenes fogadások a regisztráció és befizetést követő héten keddig kerülnek jóváírásra a játékosok Unibet-számláján

 

Mindez pedig azt jelenti, hogy a fogadóiroda és oldalunk által kínált bónuszból (nulla kockázat) közel 20000 forinttal lehetsz gazdagabb!

 

A promóció keretén belül járó 3000 forintos összegre az     ingyenes fogadásokra vonatkozó általános felhasználási feltételei érvényesek.

 

                                              Unibet Regisztráció itt!                                                        

 

Hogyan használhatod fel a 3000 HUF-ot?

Amennyiben a fenti lépéseken túl vagy és az Unibet jóváírta az összeget a számládon, úgy onnantól kezdve Te szabadon rendelkezhetsz vele.

Bejelentkezés után az oldal bal felső sarkában található nyilat legörgetve megtekintheted a "Bónuszaim" menüpontot,a mire rákattintva igényelheted a 3000 forintos ingyen fogadást.

Fontos!

 • Csak azon új Unibet-játékosok részesülhetnek az ingyen fogadásban, akik a hatharom.com linkjén keresztül regisztráltak.
   
 • Az ingyen fogadás felhasználása előtt be kell fizetned a számládra.
   
 • Egy játékos csak egyszer igényelheti az ingyen fogadást.
   
 • Az ingyenes fogadásból származó nyereményed összege automatikusan hozzáíródik a számlád összegéhez.
   
 • Az ingyenes fogadás bármelyik sporteseményre felhasználható.
   
 • Élő és mérkőzés előtti fogadásra is érvényes.
unibet
megosztom