Angol foci

Underdogra fogadunk a Championship rájátszásán

  • varin
megosztom

Derby-Leeds és Villa-WBA elődöntőket rendeznek a Premier League-be jutásért.

Fotó: Archív

Hétvégén megkezdődik a Championship rájátszása, amelyen Derby County-Leeds United és Aston Vill-West Bromwich Albion mérkőzésekre kerül sor a döntőért. Az oddsok alapján Leeds-Villa döntő várható, ám ne lepődjünk meg, ha ebből végül Derby-WBA lesz.

Melyik csapat jut fel a Premier League-be?
   
Leeds United 2.87
Aston Villa 2.87
West Bromwich 5.00
Derby County 5.50

A bukmékerek ugyanis indokolatlanul favorizálják a sárga-kék csapatot, látva pedig a Leeds formáját, hiába verték idén kétszer is a Kosokat, benne van, hogy kiesnek. Négy meccsen egy pontot szereztek Bielsa fiai, pedig fogadták a Wigant, játszottak a Brentforddal és az Ipswich Townnal is. Ez kötelező 7 pont kellett volna legyen, amivel egyszerűen kiszámolhatjuk, hogy fel is jutottak volna Roofe-ék a Premier League-be.

Ami a birminghami rangadót illeti, nem akármilyen háború várható. Az alapszakaszban a WBA neve mellé került 4 pont, a Villa csak 1 egységet szerzett, és az oddsok itt közelebb is állnak egymáshoz, mint a másik párosításban. Mindkét gárda jó formában fejezte be a bajnokságot, bár tény, hogy Kodjiáék zsinórban megnyert 10 meccse tiszteletet parancsol, a játékosanyag alapján ez is egy teljesen 50/50-es párharc.

Mindezek szellemében mi 5.00-s szorzóért leginkább a WBA feljutásában látunk értéket, különösen azért, mert hiába közel azonos a szorzójuk a továbbjutásra a Villa ellen, a végső sikerre mégis másfélszeres a különbség.

Az elődöntőkkel a hétvégén bővebbe is foglalkozunk.

hatharom.com
Melyik csapat jut fel?
West Bromwich Albion
bet365 @5.00
2019-05-11;48
2019-05-14;48
2019-05-15;48
megosztom