Bajnokok Ligája

Szállj harcba a 15 millió forintért egyetlen jó tippel!

megosztom

Messi, Suárez esetleg Mané? Tippeld meg, ki szerzi az első gólt a Liverpool - Barcán és zsebeld be a jackpotot!

Magabiztos előnyből várhatja a Barcelona a Liverpool elleni visszavágót a Bajnokok Ligája elődöntőjében, köszönhetően Lionel Messi és Luis Suárez góljainak a katalánok 3-0-val abszolválták az első mérkőzést.

A BL elődöntőjére az Unibet kiváló promócióval készült, hiszen a világszerte népszerű iroda 15 millió forintos jackpotot osztott szét azon játékosai között, akik sikeresen eltalálták az első gól pontot idejét és annak gólszerzőjét. Ahogy arról beszámoltunk, egyik kedves olvasónknak sikerült a bravúr és telibetalálta Suárez 26.perces találatát, aminek köszönhetően számlája több tízezer forinttal lesz vastagabb.

Most itt az újabb alkalom, hogy kipróbáljuk a szerencsénket, hiszen ezúttal is lehetőség van megkaparintani a 15 milliós fődíjat vagy annak egy szeletét.

 

Hogyan vehetsz részt?

 • Kezdés előtt regisztrálnod kell az Unibetre vagy be kell jelentkezned a már meglévő számláddal.
   
 • A felhasználóknak meg kell tippelniük, hogy ki lesz a mérkőzés első gólszerzője, és hányadik percben születik az első gól a Liverpool - Barcelona mérkőzésen.
   
 • A győztes az a felhasználó lesz, aki helyesen tippeli meg mind az első gólszerző személyét, mind azt, hogy pontosan hányadik percben születik az első gól.

 

Nyeremények

 • A játékban szereplő minden egyes mérkőzés esetén 15 000 000 FT jackpotot kínálnak azoknak a nevezőknek, akik helyesen tippelik meg mind az első gólszerző személyét, mind az első gól születésének percét..
   
 • Ha a nyeremény odaítélésekor döntetlen állás fordul elő, akkor a nyeremény egyenlő arányban kerül elosztásra a nyertesek közül.

 

Szerinted ki szerzi az első gólt?

Ahogy azt már bizonyára tudjátok, a Liverpoolban Mo Salah és Roberto Firmino sem lesz bevethető, így a Vörösök két sztárcsatáruk nélkül lépek majd pályára a Barcelona ellen, míg a katalánoknál Ousmané Dembelé dőlt ki a támadók közül. Ezen játékosok tehát biztosan nem lőnek gólt.

A bukik szerint a hazai oldalról Sadio Mané, Daniel Sturridge vagy Divock Origi góljára mutatkozik a legtöbb esély, míg a katalánok részéről természetesen Lionel Messi, Luis Suárez és Philippe Coutinho a legnagyobb favorit a gólszerzésre.

 

Ne vedd el magadtól az esélyt és játssz meg a tippedet itt!

unibet
megosztom