Sportfogadás

Kár tovább húzni az időt, markoljuk fel a nagy pénzt!

  • varin
megosztom

Az év elején összeállított longterm-kombink gyakorlatilag kizöldült.

A Dortmund hétvégi döntetlenjével úgy tűnik, a Bundesliga végére is pont került, innen nehéz elképzelni, hogy a Darazsak csodát tegyenek. Ez viszont nem csak a bajor szurkolóknak okozott hatalmas boldogságot, de azoknak is, akik az év elején velünk együtt pakolták a hét elemből álló longterm-kombinkat. Habár a pénz kifizetése még nem történt meg, gyakorlatilag a teljes profittal elsétálhatunk, ha egy kis aprót szórunk a Dortmundra. De lássuk, mennyire is volt izgulós az évünk.

hatharom.com
Serie A Juventus nyeri a bajnoki címet
La Liga Barcelona nyeri a bajnoki címet
Bundesliga Bayern München nyeri a bajnoki címet
Skót Premier League Celtic nyeri a bajnoki címet
Championship Leeds 1-6. helyen végez
League One Sunderland 1-6. helyen végez
NB I MOL Vidi FC 1-2. helyen végez
Unibet @6.37

A Juventusnak idén sem volt komoly kihívója Itáliában, így az Öreg Hölgy elsőségért nem kellett nagyon mantráznunk. Allegri csapata a szezon végére ki is engedett kicsit, és bár összességében csalódást keltő lett a szezonjuk, a Scudettót azért könnyen zsebelték be. Ahogyan a Barcelona elsősége sem volt veszélyben. Habár a Real Madrid nem indította rosszul a bajnokságot, hamar kipukkadt a lufi, így Messiéknek végig hatalmas fórjuk volt.

A Bayern esetében már többet izgulhattunk, hiszen a Dortmund hetekig nagyon komoly esélyese volt a Salátástálnak. A kocka egyértelműen a két fél müncheni rangadóján fordult meg, ahol Lewandowskiék lelépték Lucien Favre csapatát. Nem gondoltam volna, hogy itt kell majd a legtöbbet izgulni, de végül így lett. Mint ahogyan talán egy hangyányit szorosabb lett a skót bajnokság is, hiszen a Kelták nemigen szokták meg, hogy 10 ponton belül marad bárki hozzájuk képest - idén viszont valószínűleg a Rangers igen.

Angliában egy percig nem kellett izgulnunk, a Leeds United a durva leolvadás után is 10 pontot vert a 7. Middlesbrough-ra, míg a Sunderland csupán csak 5. lett, de ezt 13 pont előnnyel.

Magyarországon a MOL Vidi ezüstérme sem forgott veszélyben, a Budapest Honvéd idén nem tudott beleszólni a nagyok dolgába, míg az Újpest-Loki kettős erőtlen volt egy ilyen versenyhez.

A hét tippből tehát hatnál szinte semmilyen probléma nem volt, végig alacsonyan voltak az oddsok, így erőnket koncentrálhattuk kizárólag a Bayern Münchenre. Ha pedig most a profitunkból egy nagyon picit elengedünk, akkor lezártnak is tekinthetjük a szelvényt, hiszen a 17-szeres szorzóra elég csak néhány forintot tenni, hogy mindenképpen meglegyen a nagy pénz a szezon végén.

Ha pedig velünk együtt nyertél ezzel az izmos kis kombival, várjuk szelvényedet a TipPics-be!

megosztom