Exkluzív

221 játékosunk elég jól áll - el ne felejtsetek regelni az ingyen pénzért!

megosztom

Hamarosan kiderül a Bajnok Ligája döntőjének párosítása - a Hathárom promóciójára szerda éjfélig van időd regisztrálni.

A Hathárom és az Unibet közös promóciójára, amelyben a 2018/19-es BL-kiírás finalistáit kellett megtippelni, 400 lelkes tippelő adta le a voksát. Közülük 221-en elég jól fordultak rá a visszavágókra, hiszen Barcelona-Ajax döntőre adták le a voksukat, amelynek a papírforma és a szorzók alapján jönnie is kéne.

Ahogyan azt már a korábbi promó cikkekben is hangoztattuk, azok, akik megfelelnek a kvalifikációs feltételeknek - a részleteket ebben a cikkben találod - azoknak garantáltan jóváírunk 3000 forintot az Unibet-számlájukon, ha pedig el is találják a döntősök kilétét, akkor minimum nyolcezernyi magyar devizával növeljük meg a bankrolljukat! 

Nem kell tehát megijedni attól sem, hogy túl sok helyes találat esetén nem jut a nyerteseknek semmi, hiszen a játékot szervezők garantált 3000+5000 HUF-ot biztosítanak minden helyesen tippelő résztevőnek!

Nem mellesleg a tippetek helyességétől függetlenül is érdemes lehet szerda éjfélig regelni az irodához, hiszen a befizetési összegért cserében alapból kaphattok egy ingyenes fogadást az   -től, mi pedig ráadásként ugyebár adunk garantáltan háromezret.
 

Mire vársz még? 

Ha játszottál a játékban akkor ideálisabb lehetőséged aligha lesz regisztrálni a világ egyik legjobb, magyar nyelven is elérhető irodájához!
 

unibet
megosztom