Sportfogadás

Óriásit hasítanak a Logibet brazil tippjei

A jó forrás a sportfogadás egyik legfontosabb eleme - ezt prezentálja mostanság varin is.

Évek óta a Logibet rutinos rókája, varin tipprepertoárjába tartoznak a brazil forrásból érkező tippek. A hosszú időszak alatt töménytelen mennyiségű profitot termelt szerkesztőnk a forrásnak köszönhetően, egy kisebb rossz időszakot követően pedig még a korábbinál is durvább számokat hoz.

Kaszálj te is a brazil tippekkel - csatlakozz!

Mint arról varin többször is beszámolt, 2018 végén volt egy gyatrább időszak a forrásnál, amikor komoly felülvizsgálatra volt szükség. A tippadó és forrása ezt követően részletes statisztikákat készítettek az eredményekről és kiválasztották azokat a bajnokságokat, amelyek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot hozni. Az "újraszámlálást" követően másfél hónap telt el, az eredmények viszont minden képzeletet felülmúlnak.

A módosításokat követően közel 100 tipp után +151 egységen áll a mutató, amely körülbelül 22%-os ROI-nak felel meg.

Ez persze még kicsi minta, illetve hosszútávon tartani is szinte képtelenség, mindenesetre ahogyan varin jelezte, most kezdődik forrásának a legnagyobb várható értékkel kecsegtető periódusa, hiszen hétvégén elrajtolt a negyedosztályú bajnokság, ahol is rögtön az első 13 tippből 11 nyert!

Ne felejtsd, egyetlen előfizetéssel bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz, így például arra is lehetőséged van, hogy kizárólag 19.99€-ért varin brazil tippjeit teszed csak meg. Ám a Logibet talán legnagyobb előnye, hogy ezért a rendkívül alacsony összegért olyan tippmesterekre is feliratkozhatsz, mint Karlsson vagy a mínuszolni képtelen Griezmann.

A legjobb időszak pedig csak most kezdődik, hiszen amíg Európában holtidőszak van, Dél-Amerikában pezseg a futball és több tucat bajnokságból válogathatunk tippeket!

Csatlakozz te is a nyerők táborához!