Női kézi BL

Megvannak a hendikepek a FinalFour elődöntőjére

megosztom

Szombaton és vasárnap rendezik Budapesten a női kézi Bajnokok Ligája négyes döntőjét.

Elérkezett a női klubkézilabda legfontosabb hétvégéje avagy szombaton és vasárnap a budapesti Papp László Arénában megrendezésre kerül a Bajnokok Ligája négyes döntője. A FinalFour toronymagas esélyese a címvédő Győri ETO, a magyar bajnok végső sikerére jelenleg 1.33-as szorzón lehet fogadásokat kötni a   -nél. 

A sorsolás értelmében a szombati elődöntőkben Vipers - Győr és Metz - Rosztov találkozókat rendeznek. A bukmékerek szerint az első elődöntőn a magyar csapat tükörsima favorit, Görbicz Anitáék győzelmére 1.13-as szorzón lehet fogadásokat kötni, míg a norvég alakulat győzelme 9.50-es oddsal kecsegtet.

A hendikep határokat illetően +/-5,5 gólos favorit a Győr.

 

 

 

 

A Vipers és az ETO a csoportkör során már találkozott egymással, a hazai találkozóját a Győr 33-29-re, míg a kinti mérkőzést 33-26-re nyerte meg.

A másik elődöntőt illetően jóval kiegyenlítettebbnek tűnnek az erőviszonyok, hiszen háromesélyesben a Metz és a Rosztov is 2.15-ös szorzón fogadható. Itt a fogadók már jócskán átszabták a számokat, hiszen a Rosztovot a bukik 2.70-es oddsal indították, ám a tétek mostanra egálra verték le ezt a számot.

A francia és az orosz csapat is meccselt már idén a csoportkörben és ott is kettős siker született, a Metz ugyanis oda-vissza legyőzte az Ambros Martín irányította Rosztovot.

Szerinted milyen eredménnyel záródik a FinalFour?
Ki nyeri a BL-t?
Győri ETO 1.33
Metz 6.50
Rosztov 6.50
Vipers 19.00
bet365

 

megosztom