Olasz foci

Kötelező kontra a Milan meccse

  • varin
megosztom

A Bologna ezen a meccsen csak nyerhet, így bátor és eredményes futballra számíthatunk Nagy Ádáméktól.

1X2    
Milan Döntetlen Bologna
1.60 3.80 6.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Az Empoli váratlan győzelmével alaposan besűrűsödött a mezőny, mind a Serie A 3-8., mind pedig a 14-18. helyein, így a hétfő esti Milan-Bologna mérkőzés minden szempontból kiemelt fontosságú lesz. Gattuso fiai a szinte reménytelennek látszó BL-álmokat kergetik, míg a Bologna akár már egy remivel is óriásit lépne a bennmaradás felé.

Persze olyan nagyon nem kell attól félni, hogy jövőre Nagy Ádám a Serie B-ben játszik - mármint a Bologna színeiben, mert amúgy elég jó esély van rá, hogy megválik tőle Szinisa Mihajlovics - hiszen a csapat fórja öt egység az Empolival szemben, amely gárdának ráadásul piszkosul nehéz a sorsolása is. Tény viszont, hogy a Bologna elsősorban otthon futballozik eredményesen, az idegenbeli mutatójuk alig jobb a már kiesett Chievóénál és gyengébb a szintén búcsúzó Frosinonénál.

[2848072] 2019-05-06 20:30:00 AC Milan - Bolognax

Milánóban ezzel szemben már nem lehetőség, hanem csak végső mentsvár a matematika, Piatekéket hat egység választja el a negyedik pozíciótól, esélyük pedig mikroszkopikus a hőn áhított Bajnokok Ligájára, mivel jelen állás szerint az vagy az Atalantáé vagy pedig a Romáé lesz. Az Európa Liga-pozíciókra még akár oda is érhetnek az iparvárosiak, ám ehhez egy győzelem kéne ma este úgy, hogy hetek óta ismét az AC Milan csúnyábbik arcát látjuk viszont.

Gattuso dolgát tovább nehezíti, hogy több fontos játékosa is maródi, így Bonaventura, Conti, Caldara és Calabria nem játszhat sérülés, Romagnoli pedig eltiltás miatt. Ez azt jelenti, hogy egy kissé felforgatott Abate-Musacchio-Zapata-Rodríguez védősort láthatunk majd, míg a támadósort ezúttal Suso, Piatek és Calhanoglu alkotják.

Fotó: acmilan.com

Jól jellemzi egyébként a Milannál uralkodó fejetlenséget, hogy minden nap más felállásról hallani a sajtóban, ahogyan a különböző oldalak különböző felállásokat is jósolnak. Akad például olyan 4-3-1-2-es formáció, ahol Paqueta helyezkedik el a Cutrone-Piatek duó mögött.

A Bolognának ez a meccs igazi "freeroll", nem veszíthetnek semmit, ugyanis jó eséllyel egy vereség sem kerül majd túlzottan sokba nekik, hiszen jövő héten hétfőn azzal a Parmával játszanak, amely ellen egy x is bennmaradást érhet. Annak ellenére viszont, hogy a Milan milyen pocsék heteket fut, a fogadók őket favorizálják, így már egészen 1.60-ig kúszott le a hazai siker szorzója. Ebben viszont semmilyen érték sincs és igaz, hogy az elmúlt szezonok rendre milánói sikert hoztak, azok ritkán voltak hendikepesek, így egy eléggé bebiztosított ázsiai hendikepes fogadással még akkor is nyerhetünk némi pénzmagot, ha a Milan valahogy kiizzadna egy egygólos sikert.

hatharom.com
Bologna +1.25
bet365 @1.52
[2848072] 2019-05-06 20:30:00 AC Milan - Bolognax;
270192
megosztom