Átigazolás

Hazard megy, Neymar marad? Íme a legfrissebb átigazolási szorzók

megosztom

Az Unibet transzferpiacán történt pár érdekes oddsváltozás az utóbbi napokban.

A Real Madrid a pletykák szerint közel 500 millió eurót ad Zidane-nak a csapat megújítására. fotó: Youtube

Pár hét múlva elkezdődik a 2019-es nyári uborkaszezon, ahol néhány nagy név garantáltan klubot vált majd. Az egyik legnagyobb fogás a Chelsea 28 éves sztártámadója, Eden Hazard lehet, akinek aláírásáért a Real Madrid hosszú ideje foggal-körömmel harcol. 

A sportlapok egy tegnapi eseten lovagolnak az ügylettel kapcsolatban. A Kékek szezonbeli utolsó hazai meccsüket játszották vasárnap és a győzelmükkel bebiztosították a jövő évi Bajnokok Ligája szereplésüket. A Range Roverével távozó Hazardnak ez egyik szurkoló azt kiabálta, hogy "Maradj a Chelsea-ben, maradj a Chelsea-ben!" - mire a belga játékos mosolyogva csóválta a fejét.

Ez persze csak egy a megannyi arra utaló jel közül, hogy Hazard Madridban folytatja a karrierjét nyártól és ezt a bukik is jól tudják. Átigazolásának szorzója folyamatosan csökkent és immár mindössze @1.10-et ér, ha Zidane legénységére cserélné csapattársait.

Kattints és fogadja a játékos piacokra.

A PSG pocsék formája a hétvégén is folytatódott, hiszen a Nizza ellen csak 1-1-re futotta Tucheléknak. A meccsen Cavani büntetőt rontott a ráadásban, Neymar pedig mérföldkőhöz érkezett, hiszen az 50. találatát szerezte párizsi mezben. A félelmetes Mbappé-Cavani-Neymar trió az oddsok alapján kap még egy évet együtt, ám ha mégis váltanak, szép kis summát nyerhetünk.

Zidane már korábban többször kijelentette, hogy a Real Madrid jövőjét mindenképpen Mbappéval képzeli - ha az ifjonc már nyáron eligazolna Madridba, @5-szörös pénzt vághatnánk zsebre. Neymarra ugyan ennyit fizetnek, maradásuk oddsa pedig az @1.10-et sem éri el.

 

Szerinted kibe érdemes fektetni egy kis aprót?

 

 

 

unibet
megosztom