Bundesliga 2

Gólváltást várunk a Fürth-Köln találkozón

megosztom

A Kecskék szinte bebiztosították a feljutásukat, így lehet, hogy zsinórban az ötödik meccsükön sem tudnak majd nyerni.

Córdobáék ősszel 4-0-ra verték a Fürth-öt, abból egyet vállalt a kolumbiai csatár. fotó: Köln Official

A Bundesliga másodosztályának 32. fordulóját két edzőváltáson átesett csapat zárja, amikor is az 1.FC Köln a Greuther Fürth otthonában, a Sportpark Ronhof Thomas Sommerben vendégszerepel.

1X2    
Greuther Fürth Döntetlen 1.FC Köln
4.33 3.80 1.75
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A Köln az egyéves kitérő után szinte már biztosan visszajut az élvonalba, ennek bebiztosítására egyetlen pontot kell gyűjteniük a maradék három meccsen. Talán emiatt kényelmesedhetett el az utóbbi hetekben annyira a csapat, hogy négy meccse nem tudnak nyerni, zsinórban kettőt buktak és ennek a következményeként a vezetőség nem kis meglepetésre meg is vált Markus Anfang trénertől.

A stafétát átmenetileg az U21-et irányító André Pawlak kapta, aki az alábbiakat mondta a hétfői meccs előtt. "A Fürth nagyon jól tud játszani otthon a topcsapatok ellen, főleg kontrában erősek. Tapasztalt, kompakt csapatról van szó, így óvatosnak kell lennünk, hiszen a többi csapat eredményétől függetlenül még pontokat szeretnénk gyűjteni.

Csak magunkra szeretnénk koncentrálni, hiszen a többiek meccsére nem tudunk hatással lenni.

- nyilatkozta a hangzatos klisét a 48 éves Pawlak, aki a támadópotenciáljukban nyugodtan bízhat, hiszen újdonsült fiai 76 alkalommal találtak be a 31 forduló alatt, amely a legtöbb a ligában.

268489

A Fürth hiába volt csak egy ponttal lemaradva az éllovasról 10 kör után, az azóta eltelt 21 fordulóban csak 19 egységet tudtak összegereblyézni. Bár a kiesésre még van matematikai esélyük, a realitás alapján a bennmaradás nem okozhat gondot, de így is Damir Buric állásába került ez a pocsék periódus.

Az utódként kinevezett, kevés tapasztalattal rendelkező Stefan Leitl célja, hogy pozitív hangulatban zárják a szezont, ami ráfér az együttesre, mivel az elmúlt 17 párharcukból csak három alkalommal tudtak győzni.

Greuther Fürth#ger-greuther_furth#5

Két statisztika is tovább nehezíti a kimenetelre való tippelést. Egyrészt a Fürth az utóbbi hat hazai meccsén nem kapott ki, de a Köln meg nem szenvedett vereséget az elmúlt hat egymás elleni összecsapásukon. Ugyan abban egyet kell, hogy értsünk a bukikkal, hogy a vendégek a favoritok, azonban mivel a Fürth az utóbbi hét liga meccséből csak egyszer nem tudott betalálni, így az alábbi tippet biztosabbnak érezzük.

 

 

[2804351] 2019-05-06 20:30:00 Greuther Fürth - 1. FC Kölnx;
megosztom