Sportműsor

Fény derül a BL- és az EL-döntősök kilétére

megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás, Bajnokok Ligája

A héten befejeződnek az elődöntők a Bajnokok Ligájában, a szokásoknak megfelelően egy mérkőzést kedden, egyet pedig szerdán rendeznek.

Először a Liverpool-Barcelona (H: 2.00 D: 3.75 V: 3.40) ütközet kerül terítékre, amely meccs odavágóján jóval többet vártunk az angoloktól. Azonban Kloppék lebőgtek, 3-0-ra kikaptak a Nou Campban, így a visszavágó akár formalitás is lehet. Az Ajax-Tottenham (H: 2.15 D: 3.60 V: 3.10) már más kaliberű meccs lesz, főleg, hogy a Spursnek idegenben támadnia kell, mivel otthon 1-0-ra kikapott. Hiába tér vissza a vendégeknél Szon, a    -nél az Ajax a favorit.

A Bajnokok Ligája meccseivel kapcsolatosan beharangozókkal és tippekkel jelentkezünk!

 • Liverpool-Barcelona, M4 Sport, kedd 21:00
 • Ajax-Tottenham, M4 Sport, szerda 21:00

Az Arsenal a Valencia otthonában vizitál. - Fotó: Twitter

Labdarúgás, Európa Liga

Az Európa Ligában szintén az elődöntők második felvonására kerül sor, azonban ebben a sorozatban csütörtök este rendezik mindkét visszavágót. Az Arsenal 3-1-es előnyből utazik a Valenciához (H: 1.90 D: 3.60 V: 3.80), míg a Chelsea 1-1-ről fogadja a Frankfurtot (H: 1.50 D: 4.33 V: 6.00). 

Az Európa Liga-mérkőzések kapcsolatosan beharangozókkal és tippekkel jelentkezünk!

 • Valencia-Arsenal, Sport TV1, csütörtök 21:00
 • Chelsea-Frankfurt, DIGI Sport1, csütörtök 21:00

A City a bajnoki címért küzd. - Fotó: Twitter

Labdarúgás, Topfoci

Ezúttal sem maraduk a hétköznapokon topfoci nélkül, hiszen Angliában és Olaszországban is rendeznek egy-egy pikánsabb mérkőzést.

Angliában a 37. fordulóból maradt hétfőre a Manchester City-Leicester, ahol a hazaiaknak nyerniük kell, ha meg akarják védeni bajnoki címüket. Sikerükre pedig bőven van esély, hiszen a bukmékerek mindössze 1.12-szeres oddson mérik a hazai győzelmet.

Olaszországban szintén a hét első hétköznapján tartanak egy érdekesebb ütközetet, nevezetesen a Milan-Bologna (H: 1.65 D: 3.75 V: 5.50) mérkőzést. A hazaiak a nemzetközi kupaszereplésért, míg Nagy Ádámék a bennmaradásért küzdenek, így bármilyen eredmény benne van a pakliban!

A meccsel kapcsolatosan beharangozóval jelentkezünk!

 • Manchester City-Leicester, DIGI Sport1, hétfő 21:00
 • Milan-Bologna, DIGI Sport2, hétfő 20:30

 

 

Jégkorong, darts, tenisz, kézilabda

Pénteken megkezdődik a 2019-es, A-csoportos világbajnokság, amelyet ezúttal szomszédunkban, Szlovákiában rendeznek. A szokásoknak megfelelően ismét a világ elitjét láthatjuk a jégen, méghozzá bő két hétig!

A darts szerelmesei dörzsölhetik tenyerüket, hiszen csütörtökön újabb kört rendeznek a Premier League-ben. A fordulóval kapcsolatosan tippekkel jelentkezünk majd!

A teniszezőknél ezúttal egy komolyabb verseny kerül terítékre, hiszen a férfiak és a nők is a madridi 1000-es versenyen csapnak össze. Ennek köszönhetően pedig az előttünk álló hétköznapokban is olvashattok majd tenisztippeket oldalunkon!

A kézilabda világában bajnoki meccsek kerülnek terítékre hétközben. A férfiaknál a Veszprém a Gyöngyöst fogadja, míg a nőknél a Fradira rangadó vár, hiszen az Érd otthonában vizitál.

 • Jégkorong A-csoportos világbajnokság, péntektől a Sport TV-n
 • Darts Premier League, Sport TV1, csütörtök 20:00
 • Tenisz WTA Madrid, hétfőtől a DIGI Sporton
 • Tenisz ATP Madrid, hétfőtől a DIGI Sporton
 • Veszprém-Gyöngyös, M4 Sport, kedd 18:00
 • Érd-Ferencváros, szerda 19:15

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?
megosztom