Premier League

A Chelsea-vel és a MU-val kaszálnánk - tippek a PL-re

  • Tomihmv
megosztom

Mindkét óriási a Bajnokok Ligája-indulásra hajt, vagyis egyikük sem hibázhat vasárnap.

A két óriás a múlt héten egymás ellen játszott. - Fotó: Twitter

Három mérkőzést rendeznek vasárnap a Premier League-ben, és ezek közül mi két találkozóra, nevezetesen a Chelsea-Watford és a Huddersfield-Manchester United meccsekre fogadunk.

A sort a londoni találkozóval kezdjük. A Chelsea ugyan abszolút nincs formában, elmúlt öt tétmeccséből csak egyet tudott megnyerni, de órási szerencséjére a bajnoki meccsek eredményei úgy alakultak, hogy perpillanat a negyedik helyen állnak és két pontot vernek az Arsenalra, míg hármat a Manchester Unitedre. A fővárosiak sorsa tehát saját kezükben van, de ezúttal nem hibázhatnak, le kell győzniük hazai pályán a Watford csapatát.

Erre egyébként minden esélyük megvan, mivel mióta a Watford bejutott az FA Kupa döntőjébe, azóta leeresztett, csak a tökutolsó Huddersfieldet tudta legyőzni, a másik három meccsén egy pontra futotta erejéből. Mindezen túl a Stamford Bridge-en eddig pontot sem szerzett a Premier League-ben, így nem volna meglepő, ha a minőségibb, jóval motiváltabb, hazai pályán játszó Chelsea győzelmével érne véget a találkozó és karnyújtásnyira kerülne a BL-indulástól.

bet365

A kombink másik meccse a Huddersfield-Manchester United összecsapás. A találkozóra nem igazán érdemes sokat fecsérelni, hiszen, ha ezt a mérkőzést nem húzza be Solskjaer együttese, akkor megérdemli, hogy esélye se legyen a BL-indulásra.

Tudniillik a Huddersfield pocsék formában van, zsinórban nyolc (!) vereséggel a háta mögött várja az összecsapást, ezen mérkőzéseken pedig 5-24-es gólarányt tud felmutatni. A játékosok már hetek óta hitehagyottak a kiesés végett, hiába játszanak nagy csapat ellen (múlt héten 5-0-ra kaptak ki Liverpoolban, előtte 4-0-ra a Tottenhamnél, de még a Leicestertől is 4-et kaptak otthon), egyszerűen nem tudnak felpörögni.

A MU sincs valami jó formában, elmúlt négy tétmeccsén csak egy pontot szerzett, igaz, azt múlt héten a Chelsea ellen. Valamilyen szinten reménytelen helyzetben van a csapat a BL-indulást illetően, de ha van olyan együttes, amely nem adja fel a küzdelmet, az a Manchester United.

A BL-indulás reményeinek életben tartásához viszont kötelező győzelem előtt áll, de egyébként sem engedheti meg egy ilyen kaliberű alakulat, hogy egy ilyen találkozót ne nyerjen meg.

hatharom.com
Chelsea-Watford Chelsea
Huddersfield-Manchester United Manchester United
1.81 @ bet365
Fogadási határidő: vasárnap 15:00
megosztom