Olasz foci

Újabb szalonremivel triplázhatunk Itáliában

  • varin
megosztom

A SPAL bennmaradása szinte biztos, de 1-2 pont még jól jöhet nekik a végelszámolásnál.

1X2    
Chievo Döntetlen SPAL
3.20 3.10 2.45
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A bolygók igen furcsa és különleges együttállása szükségeltetne ahhoz, hogy a 13. helyről a SPAL még kiessen a Serie A-ból, ám az ördög soha nem alszik, a ferrarai kiscsapatnak a biztonság kedvéért még kéne 1-2 egység a fix bennmaradáshoz. Mivel a SPAL szombaton, az Empoli pedig csak vasárnap játszik, nem alapozhatnak arra Semplici mester fiai, hogy már nem lesz tétje a veronai kirándulásnak, így illene legalább egy ponttal tovább biztosítaniuk Serie A-tagságukat.

A Chievo hetek óta teljesen tét nélkül játszik, különösebben nem is izgatja őket a sorsuk. Bár hatalmas bravúrral sikerült Rómából 3 pontot elhozniuk a BL-ért küzdő Lazio ellen, ez is csak az idény kozmetikázására volt elég. A múlt héten egy nagyon hasonló helyzetben lévő csapatnak, a Parmának dobtak le egy pontot, míg a SPAL az általunk is biztosra vett Genoa elleni meccsen remizett úgy, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

A két csapat közös múltja is pontosztozkodást ígér, ősszel nem született gól, de ha minden mérkőzésüket számoljuk, akkor négy találkozóból háromszor is remiztek.

A képlet egyszerű, a Chievo otthon nem akar senkitől sem kikapni, a SPAL-nak viszont jó lenne egy pont. A közös metszetet a döntetlen adja, amelyet ráadásul

a Bet365-ön fogadhatunk meg jelenleg a legjobb szorzóval.

Az 1-1-es végeredmény igen alacsonyan fizet, hiszen csak 5.50-es szorzó van erre a correct score-ra, mi reménykedünk benne, hogy egy jó kis 3-3-mal bundáznak inkább. Így vagy úgy, de ez a meccs a szokásos szalonremik közé tartozik, így nem is érdemes kihagyni.

hatharom.com
Döntetlen
bet365 @3.10
[2848067] 2019-05-04 18:00:00 ChievoVerona - SPAL 2013x;
megosztom