NB I

Miskolci csodát vizionálunk a hétvégére

  • Tomihmv
megosztom

Tavaly a Vidi tét nélküli meccsen kikapott Diósgyőrben, amivel bennmaradt a DVTK. Most is hasonló a helyzet.

Juhászéknak mindegy, hogy mit játszanak szombaton. - Fotó: molvidi.hu

A 31. fordulót rendezik szombaton az NB I-ben, s noha lesz itt Ferencváros-Újpest derbi is, fogadni szerintünk a Diósgyőr-Vidire éri meg a legjobban a hat meccs közül.

1x2     
Diósgyőr Döntetlen Vidi
2.70 3.20

2.45

A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Mindez annak köszönhető, hogy a Vidi bebiztosította második helyét, és már csak egyetlen fontos meccse van hátra, méghozzá a május 25-ei kupadöntő. Arra a mérkőzésre készülnek Marko Nikolicsék, akik egy borzasztóan hosszú szezon végén járnak, hiszen a hétvégi lesz az 54. (!) tétmeccsük a szezonban. Ennek köszönhetően vélhetően egy-két kulcsjátékos pihenőt kaphat a miskolci meccsen.

Szintúgy, mint ahogyan tavaly, az utolsó fordulóba is pihentette legjobbjait a szerb mester, amit a Diósgyőr kihasznált, és 2-1-re legyőzte az akkor már bajnok Vidit, aminek köszönhetően végül bennmaradt az NB I-ben. Arról nem is beszélve, hogy a Vidi az elmúlt héten, hogyan veszített pontokat a gárda a testvércsapata, a Puskás Akadémia ellen...

bet365

Ez pedig ezúttal is benne van a pakliban, mivel a Diósgyőr újfent a kiesés ellen menekül, hiszen három fordulóval a vége előtt egy ponttal található a vonal alatt. Azonban mivel a vetélytársai vagy egymás ellen játszanak a 31. kanyarban, vagy olyan együttessel találkoznak, akiknek fontos a siker, a DVTK lehet a forduló óriási nyertese.

Persze, ha nyerni tudnak a diósgyőriek, de ez papíron akkor sem kellene, hogy gondot jelentsen, ha a Vidi a legjobbjaival állna fel, mivel februárban, a második tavaszi fordulóban, idegenben tudtak győzni Székesfehérváron. Igaz, a formájuk bőven hagy kívánni valót maga után, mivel az elmúlt hat bajnokijukon csak négy pontot szereztek.

Hiába rendelkezik erősebb csapattal a Vidi, az előjelek, a motiváltságbeli különbségek, illetve a hazai pálya előnye miatt mi a Diósgyőrre fogadunk. Igaz, csak kétesélyben, vagyis hazai siker mellett még döntetlen esetén is nyerők lennénk.
 

[2808995] 2019-05-04 17:00:00 Diósgyőr - MOL Vidi FCx;
megosztom