Női kézilabda

Ez a tipp aligha megy el a Siófok kupadöntőjében

  • Tomihmv
megosztom

A hétvégén megkezdi szereplését az EHF-kupa döntőjében a Siófok. Az első meccsen Dániában lép pályára a magyar csapat.

A döntő első meccsén idegenben játszik a Siófok. - Fotó: siofokkc.hu

Noha csak a második számú kupasorozatról van szó, így sem kis teljesítmény, hogy egy magyar együttest, nevezetesen a Siófokot tisztelhetjük az egyik döntősként. A Balaton-partiak ellenfele a fináléban az Esbjerg lesz, az első mérkőzést pedig Dániában rendezik.

1x2    
Esbjerg Döntetlen Siófok
1.80 8.00 2.45

Az Esbjerg bombaformában várja a találkozót, mivel az utolsó kilenc tétmérkőzését rendre behúzta (!), a sorozat elődöntőjében pedig valósággal átgázolt honfitársán, hiszen 17 (!) gólos különbséggel búcsúztatta a Herning-Ikast együttesét. Hét középen pedig bejutott honi bajnoksága döntőjébe, és sokak szerint jelenleg a legerősebb dán együttesét tisztelhetjük az Esbjergben.

Ezzel egyet kell, hogy értsünk, hiszen az eredmények a bivalyerős keretnek köszönhetők, mivel elég csak Breistol, Danielsson, Frafjord, Ingstad, Jacobsen, Jörgensen, Liscsevics, Polman, Solberg, Toft vagy Vestergaard nevét megemlíteni. 

Pokolian nehéz feladat vár tehát a Siófokra, de a magyar csapatot sem kell félteni. Az SKC ugyanis remek formában van, zsinórban ötször nyert, amiből az utolsó három meccse idegenben volt. Múlt héten például a Ferencváros hároméves hazai veretlenségét (!) vette el a gárda úgy, hogy Nze Minko nem játszott, ám még ezt is elbírta a gárda.

Mindez annak köszönhető, hogy a Balaton-partján is kiváló, világklasszis játékosok pattogtatják a labdát, hiszen a francia sztár mellett Kobeticet (leánykori nevén Penezic), Solberget, Jezict, Böhmét, Gonzálezt, Hmirovát vagy Aoustint senkinek sem kell bemutatni.

bet365

"Szenzációs érzés az, hogy döntősök vagyunk. A szezon eleje óta ezért dolgoztunk, ez volt az egyik fő célunk. Az Esbjerg egy kiemelkedően jó csapat, jobbnál jobb képességű játékosokkal rendelkeznek. Véleményem szerint a két legjobb együttes játszik majd egymással. Várjuk már nagyon a döntőt és arról álmodunk, hogy megnyerjük" - mondta Solberg, a siófokiak kapusa, csapata hivatalos honlapjának.

Solberg szavaival teljesen egyetértünk, szerintünk is a sorozat két legjobbja vívja a finálét. Ezt, illetve figyelembe véve azt, hogy ez a meccs még csak az első felvonás lesz, borítékolható, hogy egyik gárda sem rohan majd, így pedig egy végletekig kiélezett találkozó várható.

A bukmékereknél egy hajszállal a dánok az esélyesebbek otthon, ez szerintünk is így van, de kimenetelre egy ilyen találkozón nem merünk fogadunk. Mi inkább a gólokra fogadunk, méghozzá egy olyan speciális eseményre, hogy egyik csapat sem szerez 30 gólt, amire meglehetősen magas, 1.70-szeres oddsot kínál a    .

Egy ilyen meccsen, főleg a női szakágban, ritkaság számba megy, ha az odavágón egyik együttes elérné ezt a gólszámot. Pláne, hogy ha külön-külön megvizsgáljuk a csapatokat a bukmékereknél, hiszen a     mindössze 1.33-at fizet az Esbjerg 29,5 alatti opcióra, illetve csak 1.22-t, ha a Siófok nem éri el a 30 gólt. Így pedig bőven van érték ebben a tippben.

 
hatharom.com
Egyik csapat sem éri el a 30 gólt
1.70 @ bet365
Fogadási határidő: vasárnap, 15:00
megosztom