Olasz foci

Innentől egy célja lehet a Juvénak, Cristiano Ronaldo!

  • varin
megosztom

Remek kis meccsre van kilátás péntek este, a Juve Ronaldóért, a Torino a BL-ért küzd.

1X2    
Juventus Döntetlen Torino
1.70 3.60 5.50
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Nem volt sikerektől hangos szezon az idei Torinóban, hiszen a Juventus csak egyetlen trófeával gazdagodott, és az sem a Bajnokok Ligája. A hátralévő fordulókban már a jövőre gondolva tesztelgethet Allegri mester, ráadásul az Öreg Hölgynek igen nehéz mérkőzései vannak hátra, így az esetleges megfiatalított csapatnak nem lesz könnyű dolga, ha fel akarja venni a versenyt. A Juve első ellenfele a Torino lesz az előttünk álló négy körben.

Persze a tesztelgetés egyelőre csupán fikció, hiszen Allegri nem emlegetett rotálást a városi derbit megelőzően. Noha ennek a 90 percnek már nincs igazi tétje a hazaiak számára, azért barátságos futballra nem számíthatunk.

Egyrészt biztosak lehetünk benne, hogy a Juvénál most az elsődleges és legfontosabb feladat CR7-ből gólkirályt csinálni, másrészt a Torinónak nagyon kell a győzelem, harmadrészt mégis csak egy városi rangadóról beszélünk.

Fotó: Archív

A fontos mérkőzés ellenére Allegrit inkább a jövőjéről kérdezték a péntek délutáni sajtótájékoztatón.

"A média minden évben beharangozza a távozásomat, de motivált vagyok a maradást illetően. Természetesen le fognak ülni egymással a felek, megnézzük, hogy mit értünk el és közösen döntünk. Meglátom, hogyan tudjuk javítani a keretet, hova szeretnénk eljutni, és hogy milyen ötletei vannak az elnök úrnak. A mérkőzést illetően Rugani nincs a keretben, Caceres visszatérhet, de középen Chiellini és Bonucci kezd majd.

Fontos városi derbit játszunk, Walter Mazzarri remek munkát végez, nem is véletlen, hogy a Torino a BL-helyekért küzd" - mondta Max.

[2848070] 2019-05-03 20:30:00 Juventus - Torinox

CR7 lemaradása jelenleg három találat, ami négy kör alatt behozhatónak tűnik egy ilyen kaliberű játékosnál, és bizony jól is hangzik, hogy már pénteken is 1.80-as szorzóval tehetünk pénzt a portugál góljára.

A feszültség, mint jeleztük, garantált, hiszen pontszámban a Torino három egységre van a negyedik helytől, illetve csupán egy pont az előnyük a 8. helyen álló Lazio előtt, vagyis Bajnokok Ligája és semmi és lehet akár az idény végeztével. Ám a lapoknál a 6-os határt túl magasnak véljük, így kombinkból kihagyjuk.

Izgalmas, jó kis 90 percet remélünk, ahol közel sem biztos, hogy győztest avatnak. 2-2, 2-1 körüli eredmény lehet, melyet az is alátámaszt, hogy idén a Torino mindössze egyszer kapott ki idegenben.

hatharom.com
Bet Builder: Mindkét csapat szerez gólt + Cristiano Ronaldo szerez gólt
bet365 @3.00
[2848070] 2019-05-03 20:30:00 Juventus - Torinox;
megosztom