NB I

Tippajánlók a Fradi-Újpest derbire

  • ivan
megosztom

Már bajnokként fogadja a Ferencváros az Újpestet, de Rebrov ígérete szerint játékosai így is harapni fognak.

Gyakran látunk olyat, hogy egy már bajnok csapat az utolsó hátramaradt fordulóra fejben már kiereszt és a szezon addigi magabiztos teljesítménye egy hullámvasúttá alakul. Ilyesmi a Fradi esetében is előfordulhat, ugyanakkor az Újpest elleni teltházas derbi kötelez avagy kiereszteni egyelőre még nem lehet.

1X2    
Hazai Döntetlen Vendég
1.83 3.40 4.00
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Ennek ellenére a hazaira kínált szorzók folyamatosan emelkednek, mivel a fogadók túlzónak érzik a fogadóirodák eredeti odds-szabását. Az biztos, hogy az Újpest számára sokkal nagyobb téttel bír a találkozó, hiszen a lila-fehérek a dobogóra és ezzel az Európa Liga-indulásra hajtanak, amihez elengedhetetlen szükségük van még a pontokra.

A Fradit bajnoki címig vezető Szerhij Rebrov a mérkőzés felvezető sajtótájékoztatón elmondta, több poszton is változtatásokat eszközölhet majd a kezdőcsapatban és olyan focisták is szóhoz jutnak, akiknek mostanában kevesebb játékperc jutott.

Lesznek változások a csapatban, lesz olyan, akit pihentetünk a fontos válogatott mérkőzések előtt, más több lehetőséget kap, de mindegy, ki játszik, motiváltan lép majd pályára. A hátralévő találkozókon kipróbálunk új felállásokat, hogy felkészültebbek legyünk, mielőtt jön az európai kupaporond. Nem tudom megmondani, hogy már a következő meccsen lesz-e változás, de biztos, hogy motivált játékosokkal állunk fel

 

- mondta az ukrán vezetőedző a fradi.hu beszámolója szerint.

Ez tehát azt is jelenti, hogy a Fradi bőven variálhat majd a csapatán, ugyanakkor teljesen nyilvánvaló, hogy a zöld-fehérek kerete van annyira erős és bő, hogy bármilyen felállásban képes lesz győzelemre játszani ezen a mérkőzésen.

[2808992] 2019-05-04 19:30:00 Ferencváros - Újpestx;5

Mire érdemes fogadni?

Bár Rebrov szerint egy gólokban sem szűkölködő mérkőzésre számíthatnak a nézők, az elmúlt néhány derbi nem a szép találatokról volt emlékezetes. A legutolsó négy egymás elleni meccsen összesen született négy gól, így azért támaszthatunk némi szkepticizmust a Rebrov által beígért látványos meccs kapcsán.

Ugyanakkor ne feledjük, hogy telt ház lesz a Groupama Arénában, márpedig ilyen atmoszférában, a közönség támogatása mellett a Ferencváros valóban képes látványos és gólokban is gazdag mérkőzéseket játszani.

A gólokra való fogadás tekintetében az élőzés lehet az igazán kifizetődő megoldás, hiszen néhány perc játék után már láthatjuk, hogy nagyjából milyen hangulatra, tempóra  - és persze felállásokra - számíthatunk.

A mérkőzést megelőzően egy mindkét csapat szerez gólt opció játszható választásnak tűnik, a bátrabbak pedig bevállalhatnak egy első félidei overt is, amely egy ázsiai hendis formában szintén a játszható kategóriába tartozik.  

 

  • Mindkét csapat szerez gólt@1.68    
     
  • Ázsiai gólok száma az első félidőben - 1 felett@1.88    

 

 

Ti mit vártok a Fradi-Újpest derbitől?

 

 

 

 

[2808992] 2019-05-04 19:30:00 Ferencváros - Újpestx;
megosztom