Tipp

Betonbiztos kombival jártuk végig Anglia három osztályát

  • varin
megosztom

Egyszerű a képlet meccseinknél, olyan csapatot favorizálunk, akiknek a lét a tét, olyan ellen, amelynek mindegy.

Fotó? Archív

Anglia minden bajnokságában a rájátszás előtti utolsó fordulókra kerül sor, így rengeteg csapatnak az életben maradás a tét, míg másik rengetegnek már mindegy a találkozó. Pontosan ilyen meccsekből pakoltunk össze egy izmos kombit úgy, hogy az odds is egészen korrekt legyen.

Rotherham-Middlesbrough (Championship)

A szerda esti Swansea-Derby (1-1) meccsel eldőlt, hogy a Middlesbrough számára van még tét az utolsó fordulóban. Ha Downingék nyernek, akkor marad esélyük a hatodik pozícióra, ehhez persze a County botlása is szükségeltetik. A Boro ahhoz a Rotherhamhez látogat, amely az utolsó öt meccséből négyet elveszített és már biztosan a League One-ban szerepel jövőre. Habár a Middlesbrough inkább haza pályán veszélyes, ez a meccs most "must win" nekik, és az odds is egészen korrekt.

Ipswich-Leeds (Championship)

Bielsa tanítványainak csalódás a harmadik hely, ebben a szezonban sokkal több volt, ám az érthetetlen botlásaiknak hála elbúcsúzhattak az első két helytől. A rájátszásban van esélyük, talán ők képviselik a legnagyobb játékerőt, az viszont nem lenne rossz számukra, ha ehhez nem a birminghami csapatokkal kezdenék meg a menetelést. Terveik szerint a WBA és a Villa egymással elrendezik a belháborút, míg nekik marad a Derby vagy a Middlesbrough. Nos, ehhez kell egy pont a január óta kizárólag a csődbe ment Boltont megverő, már kiesett Ipswich ellen.

Ötlet az ilyen kombikhoz
Mindig ellenőrizzük, hogy a különböző kimeneteleknél az egymást tökéletesen fedő szorzók közül melyik a nagyobb. Példának okáért hiába jelenti ugyanazt egy meccsen a -0.5 és a sima 3way vagy a +0.5 és az x2, az oddsok eltérőek lehetnek néhány századdal!

Bradford City-Wimbledon (League One)

Az egykoron sokkal szebb napokat megélt Wimbledon most a biztos bennmaradásért kell pontot szerezzen a Bradford City otthonában. Habár a Wimbledon kieséséhez több balszerencsés eredmény is kell, a riválisok verhető meccs elébe tekintenek, így az AFC-nek is kell egy egység ahhoz, hogy hátradőlhessenek. Ha sikerül megcsípniük egy ikszet a már biztosan utolsó Bradford ellen, akkor biztos a League One.

Macclesfield-Cambridge (League Two)

Talán a legérthetetlenebb szorzó a Macclesfield 1x-es száma, hiszen ha eltekintenénk a téttől, még akkor is furcsa lenne, hogy egy közel háromesélyes oddstriót szabtak meg az irodák. A Townnak egy pont kell a League Two-ban maradáshoz, amelyet az ellen a United ellen kéne megszerezniük, amely március 2-a óta egy meccset nyert meg. A Macclesfield legutóbb a szintén nem túl acélos Port Vale otthonában tudott nyerni, ezt követően pedig otthon az egy pont nem lehet akadály. Ha egyébként így alakul, akkor Bajner Bálint és Ricardo Moniz korábbi csapata, a Notts County megy vissza az amatőr ligába.

hatharom.com
Rotherham-Middlesbrough Middlesbrough
Ipswich-Leeds Leeds +0.5
Bradford-Wimbledon x2
Macclesfield-Cambridge 1x
bet365 @3.69
Fogadási határidő: Szombat 16:00
megosztom