Olasz foci

A számok alapján most durván kiszakadhat a gólzsák Itáliában

  • varin
megosztom

A 35. forduló az elmúlt években erős átlagot hozott és most is sok lesz a tét nélküli meccs.

Talán már unalomig ismételtem az alábbi szavakat, de nem árt ismételten leszögezni: ha Itália és utolsó fordulók, akkor nagyítóval kell keresnünk a legértékesebb és leggyanúsabb meccseket, mert olykor itt találhatjuk meg a legnagyobb value-t. Ezúttal nem egy találkozóra, hanem egyszerre az összesre osztom meg veletek a gondolataimat, a tippünket pedig az elmúlt évek kiváló statisztikái is segítik.

Fotó: Archív

A 35. fordulóhoz érkezvén ugyanis szinte csak olyan meccseket találunk, ahol az egyik csapatnak lényegében már mindegy az eredmény. Ez alól talán egyedül az Udinese-Inter találkozó a kivétel, ahol a hazaiak bennmaradása még nem tuti, a vendégek pedig hajtanak a bronzéremre. Négy körrel a vége előtt azonban meglepően sok olyan találkozót is láthatunk, ahol már egyik csapat számára sem bír téttel a 90 perc.

Ilyen találkozó lesz a Chievo-SPAL, a Sassuolo-Frosinine, a Parma-Sampdoria, a Napoli-Cagliari.

De azok a meccsek is ígérnek néhány gólt, amelyek fontosak még, hiszen a Juventus-Torino, a Milan-Bolgona a Genoa-Roma, az Empoli-Fiorentina és a Lazio-Atalanta is kiváló párosítás.

Az elmúlt évek 35. fordulói ráadásul igencsak termékenyek voltak, hiszen időben visszafelé 41, 35, 24 és 42 gól esett ezeken a játéknapokon, ami persze csak egy érdekesség, de azért jól mutatja, hogy a szezon végéhez közeledve kienged a csapatok védekezése.

A     a játéknapra 28.5-ön húzta meg a közel egál line-t, de ennél lehetünk talán merészebbek. Biztosan lesz olyan meccs, ahol 6-7 találatig mennek a felek, az pedig jelentősen megkönnyítené a helyzetünket az alábbi bravúrtipp kapcsán.

hatharom.com
A 35. forduló gólszáma: 31.5 felett
bet365 @3.50
2019-05-03;55
2019-05-04;55
2019-05-05;55
270192
megosztom