Tenisz

Komoly kasszát ér, ha a történelem megismétli önmagát Fucsovics meccsén

  • Cesc18
megosztom

A magyar játékos azzal a Marco Cecchinatóval találkozik a pénteki müncheni negyeddöntőben, akit tavaly kétszer is legyőzött, egyszer ráadásul éppen a bajor viadalon.

Pénteken a negyeddöntős összecsapásokra kerül sor Münchenben, azt pedig már most tudjuk, hogy a felső ág második negyedében Marco Cecchinato és Fucsovics Márton száll harcba az elődöntőbe jutásért. 

Fogadás a továbbjutóra    
Marco Cecchianto Fucsovics Márton
1.57 2.37

A két játékos egy évvel ezelőtt is találkozott a bajor fővárosban, akkor a nyolcaddöntőben Fucsovics két játszmában (7-6, 6-1) búcsúztatta az olaszt. Ennek tükrében elég meglepő, hogy a fogadóirodák Cecchinatót favorizálják, ráadásul alacsonyabb oddsot kínálnak rá, mint a tavalyi összecsapásuk előtt. 

Az oddsmesterek részéről ez a döntés betudható lehet annak, hogy Fucsovics két borzasztó küzdelmes meccsen jutott el a negyeddöntőig.

Az olasz Lorenzo Sonegót és a brazil Thiago Monteirót egyaránt döntő szettben gyűrte le és a két meccsén közel 6 órát töltött a pályán. 

Ebből még pihenőnappal sem könnyű regenerálódni, ugyanakkor a magyar malmára hajthatja a vizet a rossz idő. A hét első felében sem a napsütés jellemezte a müncheni tornát, péntektől vasárnapig azonban beköszönt az igazán rossz idő. Komoly esőzéseket jósolnak, ami elég vontatottá teheti a programot.

Marci két jó salakos játékost győzött le, amiből sok önbizalmat meríthet. Monteiro ellen ráadásul piszkosul jól szervált. A két és félórás küzdelem során az első adogatásai mögött csupán 9 pontot veszített és az egész meccsen csak egyszer tudta brékelni a brazil. 

A meccs kulcsa az volt, hogy a 2. szett közepétől jobban megtaláltam a fonákját. Nagyon sokat farolt ki és sok inside outot ütött. A salakos szezonban most adogattam a legjobban és nagyon akartam ezt a győzelmet. Jól bírtam fejben és fizikálisan is, de jól fog jönni a csütörtöki pihenő.

- írta Fucsovics a Facebook-oldalán

Cecchinato lényegesen könnyebben jutott el a legjobb nyolcig, hiszen erőnyerőként nem kellett az első körben játszania, míg a második kanyarban pillanatok alatt elintézte Martin Klizant. 

bet365

A tavalyi meccsük előtt az olasz volt a kevésbé friss, hiszen a budapesti torna megnyerése után utazott Németországba. Annak a meccsüknek az egyik kulcsa az volt, hogy Fucsovics nagyon jó taktikai tanácsokat kapott az akkori edzőjétől, Sávolt Attilától. 

Azóta találkoztak Pekingben is, amit a magyar még simábban húzott be, igaz, kemény pályán ez számított a papírformának. 

Mire fogadjunk?

Nagyon nem könnyű olvasni ezt a mostani meccsüket, már csak a várható rossz időjárás miatt sem. 

Fucsovics senki ellen nem adja könnyen a bőrét és valószínűleg Cecchinatónak is meggyűlik majd a baja a nyíregyházival. 

Leginkább az over 21.5 felé hajlunk, amire a     1.80-as oddsot kínál. 

Ha egyébként a történelem megismétli önmagát és Fucsovics sorozatban harmadjára is 2-0-ra veri az olaszt, akkor irodától függően 3.75-4.20 körüli kassza üthetné a markunkat. 
 

Szerinted mi a legjobb fogadás erre a meccsre?

 

megosztom