Darts

Két combosabb profitot hozó fogadásba fektetünk - tippötletek a 14. fordulóra

megosztom

Élesedik a helyzet, három fordulóval az alapszakasz vége előtt Manchesterben méri össze tudását a PL-mezőnye.

Az Unibet TV-n mobilról és táblagépről is nézhetőek a mérkőzések. Ha most regisztrálsz, az iroda 20.000 HUF kezdő bónuszt ad. További részletek.

Csütörtök este Manchesterben, a 14. forduló összecsapásaival folytatódik a küzdelem a Premier League-ben. A mostanival együtt három forduló választ el minket az alapszakasz végétől, tehát innentől már tényleg minden mérkőzés óriási súllyal bír. Gyakorlatilag semmi nem dőlt még el, teljesen nyitott az első helyért és a rájátszásért folytatott csata is.

Premier League, 14. forduló    
Kezdés Mérkőzések 1 X 2
20:10 Rob Cross-Michael Smith 1.85 4.50 3.20
21:00 Peter Wright-Mensur Suljovic 3.10 4.60 1.90
21:50 Daryl Gurney-Michael van Gerwen 6.50 6.50 1.32
22:30 James Wade-Gerwyn Price 2.30 4.50 2.45

Az első mérkőzés főszereplői közül Rob Cross az alapszakasz győzelemért harcol, míg Michael Smith a kilencedik helyet próbálja elkerülni - 15 ezer angol fonttal több jár a nyolcadik helyért. Kettejük közül nyilván Cross a motiváltabb, hiszen Smith tavalyi döntősként rájátszás célokkal vágott neki az idei kiírásnak. De ez egyelőre nagyon nem "Bully Boy" éve, a Premier League-ben egy pillanatig sem volt versenyben. Ettől függetlenül ne gondoljuk azt, hogy Smith könnyen adja majd a bőrét, hiszen az elmúlt években komoly presztízs csatává nőtte ki magát a rivalizálásuk. 

Cross az, aki dominálja a párharcukat, ugyanis az elmúlt 10 összecsapásukból nyolcat megnyert, köztük hármat a Premier League keretén belül. 

Formák alapján erősen Cross-nak áll ez a meccsük is, aki egyébként a mögöttünk hagyott hétvégén a German Openen elég jól hangolt erre a fordulóra. 

Ha ők lépnek színpadra, akkor általában 180-akban sincs hiány. Mindkettejüknek fekszik a másik játéka és általában elég jó ritmusban tudnak dobni. Smith-nek az eredmények nem, a 180-ak viszont jöttek áprilisban, hiszen a négy forduló alatt 20-at dobott, ezzel pedig összességében ebben a tekintetben vezeti is a ligát. 

Fogadás szempontjából látunk fantáziát abban, hogy legalább öt 180-at most is vállal Smith, erre pedig elég combos, 2.37-es oddsot kapunk. 

A forduló második mérkőzésén Peter Wright és Mensur Suljovic néz farkasszemet egymással. Előbbi Smith-hez hasonlóan az utolsó helyet próbálja elkerülni, míg az osztrák keményen harcban van a rájátszásért. Nagyon nincs azonban könnyű helyzetben, hiszen az utolsó két fordulóban Cross és Van Gerwen lesznek az ellenfelei. Wright ellen tehát hibázásra nincs lehetőség, ha ott akar lenni a londoni nagydöntőben. 

A skót egyébként jelenleg a legkönnyebb ellenfélnek számít a ligában, nulla motivációval és teljesen formán kívül játszik. A PL-en kívül sem nagyon tudja építeni az önbizalmát, hiszen rendre korán búcsúzik a küzdelmektől. 

Wright nyolc forduló óta nem tudott nyerni, így egy döntetlennel biztosított Suljovic-siker elég biztos tippnek tűnik, pláne annak tükrében, hogy a skót ellen kifejezetten szeret dobni és az elmúlt nyolc meccsükből hetet behúzott ellene. Egyedül a "kötelező" jellege szól Mensur ellen, hiszen csak számára lesz igazi tétje ennek a meccsnek. 

A folytatásban Daryl Gurneyt és Michael van Gerwent szólítják majd a küzdőtérre. Utóbbi szokás szerint egy ET-trófea begyűjtésével hangolt az adott PL-fordulóra. Az öt győzelméből négyen 100 feletti átlagot jegyzett, szóval az északír nyugodtan készülhet úgy, hogy extra kell tőle, ha pontot szeretne csenni a világelsőtől. Gurney egyébként egy pontra van lemaradva az előtte holtversenyben álló triótól, viszont ha most nulláz, még akkor sem kell lemondania a rájátszásról. Persze, aligha ilyen hozzáállással lép majd a tábla elé, hiszen jó néhányszor sikerült már borsot törnie a holland orra alá, például a hetedik fordulóban Berlinben is. 

Fogadás szempontjából egy Gurney +3.5-ben lehet fantázia, főleg, ha Cross nyer és némi nyomást tud helyezni Van Gerwenre azáltal, hogy virtuálisan a tabella élére ugrik. 

A manchesteri forduló utolsó mérkőzésén James Wade és Gerwyn Price méri össze a tudását. A két játékos egyaránt 15 egységet gyűjtött eddig, viszont az angolnak sokkal jobb a legaránya. Wade az egész alapszakasz alatt nagyon komoly szintet hoz, de a walesi ellen pokoli meccsre készülhet, mert Price kezében is folyamatosan benne van az extra teljesítmény. A múlt héten mindketten brillíroztak és bravúr pontot szereztek a Van Gerwen, Cross duó ellen, viszont még így is maradhatott bennük hiányérzet, hiszen 7-5-ös vezetésről nem tudták lezárni a meccset. 

Az alapszakasz első meccsükön ikszeltek és most is erősen benne van a pakliban, hogy kijátsszák a maximum legszámot. 

hatharom.com
Rob Cross-Michael Smith Játékos 180-ak - Smith 4.5 felett 2.37 @   
James Wade-Gerwyn Price 13.5 leg felett 2.16 @    
unibet

További tippekért látogass el partneroldalunkra, a Logibet-re!

 

megosztom