Darts

Ezen a héten ezzel a tippsorral pályázunk az Unibet gigabónuszára

megosztom

Találd telibe a Premier League Darts négy mérkőzésének eredményét és vidd el az Unibet jackpot nyereményét.

Csütörtökön a 14. forduló küzdelmeivel folytatódik a Premier League. Ezúttal Manchesterben vendégeskedik a mezőny, a versenyt szponzoráló    -nél pedig ismét lehetőségünk nyílik még izgalmasabbá tenni az esténket. Az iroda ugyanis ebben a fordulóban is felajánl 7.500.000 forintot, ehhez pedig továbbra sem kell mást tenni, mint telibe találni az aktuális forduló mérkőzéseinek pontos eredményét. 
 

A tippelés teljesen ingyenes, amennyiben rendelkezel Unibetes regisztrációval. 

 

Az ilyen príma promóciók mellett azért is megéri az Unibetet választani, mert az iroda 20.000 HUF kezdő bónusszal várja az új játékosait, illetve, aki a hatharom.com linkjén keresztül regisztrál, további 3.000 HUF exkluzív ingyen fogadásban részesül.

Ha mindezek felkeltették az érdeklődésed, akkor kattints ide a számlanyitáshoz, ha pedig többet szeretnél megtudni az irodáról és az exkluzív ingyenes fogadásról, akkor ide kattints.


Most pedig térjünk rá az általunk összeállított tippsorra, hiszen ahogyan azt már megszokhattátok, rendre megosztjuk, hogy mi mely tippekkel szállunk harcba a 7.5 millió forintért. 

Íme a hatharom.com tippsora:


Sokan egyébként a lottózáshoz hasonlítják ezt a promóciót, ám ennek ellenére mindenkit buzdítunk arra, hogy próbálkozzon vele, hiszen ingyenes és sose lehet tudni kinek kedvez a szerencse. 

Ha minden igaz, akkor a tegnapi Barcelona - Liverpool derbire kiírt 15 millió forintos promócióban is volt olyan olvasónk, aki eltalálta, hogy a 26. percben esik az első gól és Luis Suárez szeri.

Érdemes egy kis pénzmagot is áldozni az összeállított tippsorra, hiszen mint a mi esetünkben is látható, egy darab ezresre 1,7 millió jöhet. Akár az exkluzív ingyenes fogadást is fel lehet használni erre. 
 

Hogyan fest a Te tippsorod?
megosztom