Angol foci

Underdogra fogadunk a Championshipben

  • varin
megosztom

A Hattyúk és a Kosok csatáját ezúttal nem az döntheti el, kinek fontosabb a siker.

1X2    
Swansea Döntetlen Derby County
2.80 3.60 2.55
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A topbajnokságok végéhez közeledve kiemelten fontos, melyik csapatnak kell még nyernie és melyiknek mindegy adott találkozó. Az esetek többségében ezek döntően befolyásolnak egy oddsot, könnyebbséget adva nekünk ezzel a tippeléshez. Vannak viszont helyzetek, amikor az oddsok a reálisnál jobban elszállnak a favorit irányába, ilyenkor pedig kötelességünk kontrázni.

Ugyanez a helyzet a Swansea-Derby meccsen is, a Hattyúk tepernek a 8-9. helyért, míg a Countynak az osztályozó a tét. Ha nyerni tud a Derby, jó eséllyel megvan nekik a 6. hely és játszhatnak a Leeds Uniteddel, ha viszont nem nyernek, még számolgatniuk kell. Mondhatnánk, hogy országos 2-es, hiszen adott egy tét nélkül játszó gárda és egy téttel játszó csapat.

Swansea City#wales-swansea_city#5

Ám a Swansea nincs olyan formában, mint amelyik tenne magasról az utolsó mérkőzéseire. A kiesés ellen küzdő csapatok közül legyőzte a Rotherhamet, verte a rájátszásra hajtó Middlesbrough-t is, a Liberty Stadiumban pedig különösen impozáns a gárda mérlege.

A Swansea vendégeként 2019-ben egyetlen csapat tudott nyerni, 3-2-re a Manchester City.

Ezt a mérkőzést leszámítva úgy 9-2-0 a mérlegük, hogy 30 gólt szereztek, vagyis átlagban közel hármat.

Hiányzók terén is jobban állnak a Hattyúk, hiszen fontosabb játékost nem kell nélkülöznie Graham Potternek, viszont a vendégeknél Craig Bryson (28/3) és Fikayo Tomori (42/1) sem bevethető, márpedig a kanadai középhátvéd hiánya érzékeny veszteség.

Hiába a County kiváló formája, semmiképpen sem underdog ezen a meccsen a Swansea. A City aligha akar vereséggel búcsúzni egy összességében csalódást keltő szezontól hazai pályán, a Derby viszont idegenben rettentő gyenge, hiszen a bristoli sikert megelőzően december 29-én nyertek legutóbb meccset otthonuktól távol. Mindent egybevetve ez a meccs sokkal inkább H, mint V, de maradunk az óvatos hendinél.

hatharom.com
Swansea +0.25
bet365 @1.74
[2791779] 2019-05-01 20:45:00 Swansea City - Derby Countyx;
megosztom