Bónusz

Ez a fogadási bónusz még mindig verhetetlen, 7-szeres tippünk van hozzá!

megosztom

A bet365 promója ezúttal a Barca-Poolt célozza, ne hagyjuk ki a remek lehetőséget.

Szerdán este rendezik a Bajnokok Ligája 2018/19-es szezonjának második, finálénak is beillő elődöntőjét, ez pedig egy olyan remek alkalom, amelyet a     fogadóiroda egy kiváló bónusszal tesz még élvezetesebbé. Lássuk, hogyan használhatod ki a legjobban a bónuszt a Barcelona-Liverpool derbin.

Egyes számlákon akár 50€ bónuszt* is ad a Bet365, ami már egy olyan Free Bet lehetőség, amelyet óriási vétek lenne elszalasztani.

A bónusz legfontosabb feltétele, hogy még a mérkőzés megkezdése előtt tegyél egy fogadást a találkozóra, amelyet később nem módosíthatsz és nem is cashoutolhatsz belőle. A bónusz összege maximum 50€ lehet. A pre-match fogadás megtételét követően élőben jóváíródik egy Free Bet bónusz, amellyel egy ingyenes fogadást tehetsz a 90 perc alatt. Mivel a bónusz Free Bet, ezért csak a tiszta nyereményt kapod meg, a feltett tétet nem. A részletekről a jogosultakat emailben is értesíti az iroda.

Amit a Free Bet fogadásból nyersz, feltétel nélkül rögtön vissza is utalhatod.

Szokásos beharangozónkban már részletesen körbejártuk a meccset, most azonban egy spéci tippet ajánlunk még pluszban. Ötletünk egyik főszereplője nem más, mint Björn Kuipers sporttárs, aki szakmájában a világ egyik legjobbja és rengeteg nagy meccsel a háta mögött aligha szorul bemutatásra.

Kuipersszel még nem veszített meccset a Barcelona, két győzelem mellett négy döntetlent jegyzett, míg a Liverpool öt meccsen négy győzelmet és egy döntetlent ért el. Az egyetlen iksz a Basel ellen a Liverpool BL-búcsúját jelentette a 2014–2015-ös idény csoportkörében.

Amit azonban lehet, hogy sokan nem tudnak, az az, hogy a 46 éves holland bíró előszeretettel ítél tizenegyeseket. Persze mondhatnánk, hogy a videóbíró miatt már megszűntek a szubjektív helyzetek, de mégis mintha könnyebb szívvel mutatna a büntető pontra kollégáinál. 

Az idei szezonban hat meccsen négyet adott, míg az utolsó 17 BL-meccsén összesen 10-et, ebből 7-et a hazai csapatnak.

Ami szintén nem kétséges, hogy a Barcelona gőzerővel fogja végig támadni a mérkőzést és ha hozzá tesszük, hogy Messi a szezon során hat büntetőből csak egyszer nem talált a hálóba, akkor már sejthetitek, hogy milyen tippet küldünk csatába. Rizikó persze van benne, de pont az ilyen free betek nyújtanak tökéletes lehetőséget a merészebb ötletekkel való támadásra.

 

  • Barcelona lő gólt tizenegyesből @7.00    

*: A bónusz feltételeihez olvasd el a Bet365 szabályzatát.

bet365
megosztom