NB II

Csak a szokásos tippekkel nyernénk a másodosztályban

  • varin
Címkék:
megosztom

Egy Vasas-győzelem és egy over szerepel a szerda délutáni szelvényünkön.

Fotó: vasasfc.hu

Hétvégén izgalommentesen zöldült egy 2.82-es szorzónk az NB II-ből, most pedig hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában, így ismét vadászatra indulunk. Szelvényünkön hétvégéhez hasonlóan ezúttal is az angyalföldi csapat sikere és egy over szerepel, hasonló szorzóért.

Mosonmagyaróvár-Vasas

Sok újdonságot nem tudunk elmondani a XIII. kerületi gárda kapcsán, Szanyó Károly csapata nagyon közel került a feljutáshoz. Már csak egy pont választja el őket a második helytől, viszont a rivális Kaposvár ahhoz a Balmazújvároshoz látogat, amely még az életéért küzd. Nem különben egyébként a Mosonmagyaróvár, ám a nyugati gárda egészen reménytelen helyzetben van. Várhidi Péter egykori gárdája december eleje óta egyetlen győzelmet számlál, azóta viszont a Kaposvár, a Dorog, a Budaörs és a Budafok is győzelemmel távozott innen. A Vasas tovább nyújtotta győzelmi szériáját, W7-ben tartanak, és igaz, hogy a csapat védekezése a Kazincbarcika ellen sem volt tökéletes, de amíg Balajtiék ilyen góllövőformát mutatnak, nincs miért aggódni...

A Vasas számára közel 1.60-as oddson ez egy kötelező győzelem, hiszen a bajnokság egyik legrosszabb csapatával találkoznak.

Budafok-Tiszakécske

A végéhez közeledő bajnokságban a Budafok-Tiszakécske mérkőzésnek gyakorlatilag semmi tétje. Mindkét gárda már csak matematikailag eshet ki, reális esély nincs rá. Mindezek szellemében egy nyílt sisakos, védekezéstől mentes fuballt várunk a felektől, ami egyébként sajátja is a Pest Megyei alakulatnak, különösen hazai pályán.

A Budafok idei 17 hazai meccséből 14 lett over, ezeken pedig érdekesség, hogy mindig szerzett gólt mindkét csapat.

A Kécske ugyan messze nem a legoveresebb gárda a ligában, de a sárga-kékek már nyugodtan játszhatnak felszabadult futballt, újoncként sikerült bennmaradniuk, ami nagy teljesítmény. Simon Antal csapata legutóbb Kaposváron overezett, az over/under arányuk 9/8. Mindent összevetve ilyen oddson bőségesen van érték a gólokban, az óvatosabbak pedig maradhatnak a 2.25-ös ázsiai határnál is akár.

hatharom.com
Mosonmagyaróvár-Vasas Vasas
Budafok-Tiszakécske 2.5 gól felett
bet365 @3.22
Fogadási határidő: 17:00
2019-05-01;9117
megosztom