Tenisz

Nehéz ennél egyértelműbb meccset találni

 • Cesc18
megosztom

Guido Pella komoly verést oszthat ki Mischa Zverevnek a müncheni torna első fordulójában.

Az elmúlt négy évben jó dolguk volt a német szurkolóknak Münchenben, hiszen legalább egy játékosuk mindig eljutott a döntőig. Ugyan most is ott van a mezőnyben a kétszeres címvédő Alexander Zverev, de a 22 éves germán olyan pocsék formában van, hogy nem lenne meglepő, ha idén nem ő emelné fel a trófeát. Amit biztosra lehet venni, hogy nem a bátyja, Mischa Zverev lesz a hazaiak "megmentője", hiszen az idősebb Zverev-testvér még az öccsénél is katasztrofálisabb passzban van. 

Fogadás a továbbjutóra    
Guido Pella Mischa Zverev
1.10 7.00

Mischa ráadásul már az első körben megkapta az idén salakon parádézó Guido Pellát. Mint látható, az oddsmestereknél az argentin a nap egyik legbiztosabb továbbjutója. 

Pella már a dél-amerikai salakos tornákon is brillírozott, hiszen a két hazai versenyén, Cordobában döntőzött, Buenos Airesben elődöntőzött, míg Brazíliába átruccanva Sao Paulóban megszerezte a trófeát. 

Ezzel megszakadt a negatív szériája és négy elveszített ATP-döntő után az ötödiket már sikerrel vívta meg. 

A 28 éves argentin ezt a remek játékát az európai salakszezonra is át tudta menteni, ugyanis az elmúlt két hétben Monte-Carlóban és Barcelonában is negyeddöntőzött és csak a Rafa Nadal, Dominic Thiem párostól kapott ki. 

Pella idén a 22 salakos meccséből 17-et megnyert, ilyen eredménysorral pedig a müncheni torna egyik favoritja. Egyébként is szép emlékek kötik ehhez a tornához, miután két éve a selejtezőből indulva menetelt egészen a fináléig. 

A rajt aligha okoz majd problémát a dél-amerikainak, hiszen Zverev idénre totálisan elvesztette a fonalat. Eddig hét versenyen láthattuk ebben a szezonban és mindössze egy győzelmet jegyez, igaz, akkor is feladta az ellenfele. Salakon még csapnivalóbb a játéka, David Ferrerről és Taro Danieltől is komoly verést kapott, de a játéka jelenlegi színvonaláról az árulkodik a legjobban, hogy a monte-carlói selejtezőben a teljesen ismeretlen Julian Ocleppo ellen sem tudott nyerni. 

bet365

Zverev egyik legnagyobb problémája, hogy a szervája nem működik elég hatékonyan. Például Barcelonában Ferrer ellen a nyolc szervajátékából hatban bréklabdát kellett hárítania. A három salakos meccsén 12-szer veszítette el a szerváját. 

Esős, szeles időt jósolnak egész hétre Münchenbe, ami szintén nem segíti Zverev játékát. 

Nagyon meglepő lenne, ha ebből egy szorosabb meccs kerekedne, hiszen jelenleg ég és föld a két játékos közötti különbség. 

Mire fogadjunk?

Zverev pocsék szervaformája miatt be lehet vállalni, hogy már az első szervajátékában bréklabdát kell hárítania. 

Illetve a -5.5-ös game hendikepben is látunk fantáziát, hiszen egy nagyon sima szett szinte garantált, ez pedig meg is alapozhatja a tippünket. 
 

 • Játékos első adógatójátéka - bréklabdát kell hárítania - Zverev igen @ 1.80    
 • Game hendikep - Pella -5.5 @ 1.72    
   
Szerinted mi a legjobb tipp?
 • Pro
  MoneyMaker
  2019. április 30., Kedd 08:40

  ATP | Munich 2019

  2019. április 30., Kedd 11:00
  • Ország:Németország
  • Fogadás típusa:Specális
  • Tipp:To Win Quarter: 3rd - Guido Pella
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:3.00
  • Eddig éri meg:2.7
  • Tét:4
  • INDOKLÁS:

   Pella élete szezonját futja, már a dél-amerikai salakos tornákon is bombaformában játszott és ezt a játékát az európai salakszezonra is át tudta menteni. Monte-Carlóban és Barcelonában egyaránt negyeddöntőzött és a csak a Rafa, Thiem duó tudta megállítani. Az útja az elődöntőig úgy nézhet ki, hogy kezd a pocsék formában lévő Mischa Zverev ellen (1.10), majd jön Taro Daniel, aki ellen 1.30 körül adhatnak majd rá, majd pedig utolsó lépcsőfokként RBA. A spanyol az AO óta elég hullámzóan játszik és Pella ellen simán 50-50 eséllyel indul.

  • Eredmény:

   Bautista

megosztom