Tippkirály

Hihetetlen eredménnyel zárult a Tippkirály, leesett az állunk!

Véget ért a Tippkirály negyedik szériája, lássuk hát, hogy kiknek sikerült bezsebelni a nyereményeket.

Nem véletlenül van a képen a Lazio csatára!

Hétfőn éjfélkor véget ért a hatharom.com nagyszabású ingyenes tippjátéka, a Tippkirály 4. szériája, mégpedig hatalmas szenzációt szolgáltatva.

A két hónapig tartó fogadási bajnokság tehát a végéhez ért és eldőlt, hogy ki az a 15 játékos, aki részesülhet a nyereményekből.

A Tippkirály 4. győztese - és ezzel a 75.000 forint értékű Dorko vásárlási utalványt és a Tippkirály-trófea boldog tulajdonosa - 'Lazio' nevű játékosunk lett, aki 1519 pontjával zárt az élen. Neve sokaknak ismerősen csenghet, ami nem véletlen, hiszen a tippmester az előző szériában is bezsebelte az aranyérmet, tehát két hatalmas mezőnyben is kiemelkedőt tudott alkotni!

A Tippkirály 4. számokban:
- 665 kvalifikált játékos
- 110 923 feladott tipp

Második helyen 'Malyk63' nevű felhasználónk végzett, a dobogó harmadik fokára pedig 'tomek82' nevű játékosunk került - ők szintén értékes Dorko-utalványokban részesülnek, továbbá helyezésüknek megfelelő serlegeket is magasba emelhetnek hamarosan. A 4-15. hely között végzőknek sincs okuk csüggedni, hiszen Mikron-walletjük hamarosan kap egy kis löketet.

Érdemes kiemelni, hogy ugyan ezúttal a játékosok száma nem érte el a korábbi szériákét, a tippszámban viszont sikerült rekordot döntenetek, hiszen soha ennyi nem érkezett még be egyik Tippkirály alatt sem.

A Tippkirály 4 végső sorrendje!

Szeretnénk tájékoztatni mindenkit, hogy a résztvevő játékosok a végső helyezésüket a Tippkirály-oldalán tudják megtekinteni, míg a győzteseket külön értesítjük a nyereményeikről.
 

Ez volt tehát a negyedik Tippkirály, reméljük élveztétek a játékot, mi ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a részvételt, a nyerteseknek pedig szívből gratulálunk!