Bajnokok Ligája

Ha bakot lősz most akkor is nyersz - íme a kihagyhatatlan ajánlat részletei

megosztom

A Hathárom az Unibettel karöltve hívta életre ezt az ütős BL-promót - le ne maradj, mert a határidő kedd este kilenc!

Kedden este folytatódik a világ legnívósabb klubfoci sorozata, amelyben első ízben egy meglepetés páros küzdelmeit csodálhatjuk meg. Ezúttal nincs Cristiano Ronaldo, nincs a zsinórban három győzelmet ünneplő Real Madrid, se a négy közt gyakran megforduló Bayern München, Juventus vagy Atlético Madrid sem. 

Az izgalmak ettől még garantáltak és ahogy azt megszokhattátok, mi szeretünk még erre tenni egy lapáttal. Ha a következő kérdésekre igen a válaszod, akkor ezt a promóciót neked találtuk ki!
 

  • Szeretsz a BL-re tippelni?
  • Szoktál fogadni?
  • Szereted a jó oddsokat, az élő streameket és a különleges promóciókat?
  • Még nem rendelkezel    -számlával?
  • Szeretnéd egy kis extra pénzzel kezdeni az unibetes karriered?
     
Valószínűleg sokatoknak van már számlája ennél az irodánál, ám akinek még nincs, annak ezúttal egy kihagyhatatlan ajánlattal szolgálhatunk.

Történetesen nincs más dolgod, mint megtippelni kedd este kilencig bezárólag, hogy melyik két együttes jut be a madridi fináléba. Ez talán nem is tűnik annyira könnyű feladatnak, de ezúttal még helyes tipp sem kell ahhoz, hogy nyerjetek!

Ha ugyanis megfelelsz a kvalifikációs feltételeknek - a részleteket ebben a cikkben találod - akkor garantáltan jóváírunk 3000 forintot az Unibet-számládon, ha pedig el is találod a döntősök kilétét, akkor minimum nyolcezernyi magyar devizával növeljük meg a bankrollodat!

Íme a játék:

20190425163012
Ne habozz tehát, hiszen az ilyen, garantált nyereménnyel kecsegtető promóció ritka, mint a Cristiano Ronaldo nélküli BL-elődöntő. Játékra fel!

 

megosztom