Sportfogadás

Még nem késő - 24 óráig ingyenes még a Logibet!

Rengetegen vették igénybe az ingyenes időszakot a Logibeten, ám még egy teljes napig az is megteheti, aki lemaradt.

Csütörtök délelőtt óta zajlik a Logibet első ingyenes időszaka, amelyet rendkívül sokan, több százan vettek igénybe. Az időszaknak viszont még koránt sincs vége, hiszen 24 óra alatt még rengeteg izgalom vár ránk!

Hétfő este ugyanis több topligából is mérkőzéseket rendeznek, így például két olasz bajnokira, egy spanyol meccsre és esetleg másodosztályú francia és német találkozókra is várhatunk tippeket a tippmesterektől. Kedden este Tottenham-Ajax csúcsmeccset rendeznek a BL-ben, amelyre az első ötletek már az ingyenes periódus alatt is megérkezhetnek akár, így már csak ezek miatt is megéri partneroldalunkkal tartani.

De nem csak a labdarúgás lesz főszerepben, hiszen többek között a magyar jégkorong-válogatott is megmérettetik a hét első napján a divízió I/A-s világbajnokságon, illetve a férfi teniszezőknek (például hétfő délután Fucsovics Marci) Estorilban és Münchenben is jelenésük van, míg a hölgyek Prágában és Rabatban csapnak össze.

Érdemes tehát a következő néhány napban is bekukkantani a Logibetre, hiszen kedden délig mindenki számára minden tipp ingyenesen elérhető lesz. Ehhez pedig nem kell más, csupán egy ingyenes regisztráció!

REGISZTRÁLOK