Olasz foci

Ha logikátlan, ez a tipp akkor is gigavalue

  • varin
megosztom

Nincs tétje a meccsnek, de ilyen oddson pakolni kell a lapokat, nincs mese.

1X2    
Fiorentina Döntetlen Sassuolo
1.70 3.75 5.25
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Sem a Fiorentinánál, sem a Sassuolónál nem életük szezonját futják a játékosok, hiszen a Violák 33 kör elteltével már csak a 10. helyért küzdhetnek, míg a zöld-feketéknek szintén ez lehet a célkitűzésük, bár matematikailag még akár ki is eshetnek... Ha nem is ez lesz a szezon meccse, attól még néhány lap benne van a 90 percben, különösen akkor, ha a tavaly látott trendet folytatják a felek.

2018-ban ugyanis kétszer, áprilisban és decemberben találkoztak és ezen a két meccsen 6+6, illetve 6+5 lap volt, de például a 2017-es mérkőzésük is hozott piros lapot.

Egyik csapat sem tartozik a legsportszerűbbek közé, ha pedig egy kis tüske maradt a felekben a tavalyi csörték miatt, itt most jó esély van az elégtétel vételére.

A sípmester a nem éppen rutinos Francesco Fourneau lesz, akinek ez lesz mindössze a harmadik Serie A-mérkőzése. Legutóbb múlt héten hétfőn vezetett találkozót a másodosztályban, akkor a Foggia-Livorno találkozón 8 sárgát és 1 pirosat mutatott fel, de egy 2017-es Avellino-Salernitanán például három játékosnak is idő előtt megmutatta az öltözőt.

Firenzében illene vállalhatóan lezárniuk a szezont, a vesszőfutás Pioli alatt és a kupavereség aligha tett jót a helyi híveknek, míg a Sassuolónak csak jobban mutatna egy 10. hely, mint egy 15.

Nem biztos, hogy ez lesz a legvéresebb mérkőzés a héten, de Itáliában egy ilyen közelmúlttal rendelkező meccsen, egy ilyen sporival butaság nem megpróbálni a 3+3 lapot közel 10-szeres szorzóért...

hatharom.com
Bet Builder: Fiorentina 2.5 lap felett + Sassuolo 2.5 lap felett
Unibet @9.50
[2848060] 2019-04-29 21:00:00 Fiorentina - Sassuolox;
megosztom