La Liga

Ezen a párharcon érdemes lehet bepróbálni a remit

megosztom

Hétfőn a szenvedő Betis - amely az utóbbi 16 meccséből 9 alkalommal játszott döntetlent - az Espanyolt fogadja.

Ritka az öröm mostanság a Betis háza táján. fotó: El Pais

A hét első napjának top foci felhozatala szokás szerint elég soványka. A La Ligában azért lesz egy unalmasnak ígérkező összecsapás, lássuk mit lehet kihozni belőle. 

1X2    
Real Betis Döntetlen Espanyol
2.10 3.40 3.60
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Hétvégén megtörtént a bajnokavatás a spanyol élvonalban - a Barcelona a Leganes legyőzésével három körrel a liga vége behozhatatlan előnyre tett szert. Messiék megvédték tehát címüket és a katalánok immár a 26. alkalommal emelhették magasba a bajnoki trófeát. A főbb kérdések közül már kevés maradt nyitott - a hétfői párharc együtteseinek sem maradt már igazán tét, se előre, se hátra nem tudnak már lényegileg mozdulni

270042

Az Espanyol lényegesen jobb passzban van, hiszen az utóbbi öt meccsén nem talált legyőzőre és például az európai kupaindulásra hajtó Alavést is sikerült legyőznie. Idegenben azért elég pocsékul ment nekik a szezon során, jól szemlélteti ezt, hogy csak két alkalommal nyertek Barcelonától távol, sőt az utóbb 11/12 túrájukon nem tudták begyűjteni a három egységet.

Espanyol#esp-espanyol#5

A felállásokat nézve láthatjuk, hogy a hazaiak kezdőjét minőségibb játékosok alkotják és Setiennek sérültekkel sem kell számolnia, míg Rubi nem számíthat Rosales, Piatti, David López és az eltiltott Granero szolgálataira. Hiába azonban az erősebb keret, a tehetségüket mostanában nem igazán villogtatják a sevillai klub futballistái. 

[2844922] 2019-04-29 21:00:00 Real Betis - Espanyolx
A felek januárban a Copa del Rey-ben is összemérték tudásukat, akkor kér 1-1-et követően a ráadásban döntötte el a továbbjutás sorsát az Espanyol. 

Amint azt az oddsokból láthatjuk, a bukik a hazai sikert favorizálják, annak ellenére is, hogy Setien fiai zsinórban három vesztett bajnokiról érkeznek. A tavaly pompás idényt futó együttes teljesen elvesztette a fonalat és minden sorozatot figyelembe véve az elmúlt 16 meccséből csak három alkalommal tudott diadalmaskodni. Azért ha azt nézzük, hogy kilenc alkalommal remiztek, annyira már nem is vészes a kép, persze nem véletlen, hogy idén lecsúsztak a nemzetközi porondról. 

20190425163012

Elnézve tehát a körülményeket, a masszív hármas szorzón érdemes lehet bepróbálni a döntetlent, amely ugyan kicsit hazardírozásnak tűnhet, de kétség kívül mindkét együttes aláírná már a kezdősípszó előtt.

 

 

[2844922] 2019-04-29 21:00:00 Real Betis - Espanyolx;
megosztom