Tenisz

1.90-ért találtunk értékes tippet a spanyol tehetség meccsén

  • Cesc18
megosztom

Taylor Fritz és Alejandro Davidovich Fokina estorili összecsapásából profitálnánk a keddi játéknapon.

A héten Estorilban és Münchenben rendeznek ATP-versenyeket a férfi mezőny számára. Fogadás szempontjából a hétfői kínálat nem túl ínycsiklandozó, így ránéztünk, hogy mi vár ránk holnap és meg is akadt a szemünk egy meccsen. 

Fogadás a továbbjutóra    
Taylor Fritz Alejandro Davidovich Fokina
1.80 1.90

Taylor Fritz számára ez a szezon legkevésbé izgalmas időszaka, hiszen salakon nem képvisel komoly játékerőt. Ezért is volt hatalmas bravúr, hogy a hónap elején Monte-Carlóban egészen a nyolcaddöntőig menetelt - mindkét győzelmét 5.00 feletti szorzóval aratta. 

Kétségkívül szép teljesítmény volt az amerikaitól, ami alapján Estorilban akár még számolni is lehetne vele, viszont Alejandro Davidovich Fokina személyében egy kifejezetten nehéz első körös ellenfelet kapott, ráadásul a várható szeles időjárás sem az ő malmára hajtja a vizet. 

A 19 éves spanyol srác ATP szinten az első győzelmét készül megszerezni. Túl sok próbálkozása eddig nem volt, hiszen a salakszezon elején, Marrakech-ben játszott először főtáblás meccset. 

Elég korrekt játékkal mutatkozott be, Philipp Kohlschreiber ellen mindkét szettben brékelőnybe tudott kerülni, viszont a végjátékoknál kijött a rutintalansága, így végül két játszmában kikapott. 

De megmutatta, hogy két éve nem véletlenül nyerte meg a junioroknál szettveszteség nélkül Wimbledont. 

Fokinának a múlt héten Barcelonában nem jött össze az újabb főtábla, de a jó salakos Ramos-Vinolas ellen is nagyon szépen helyt tudott állni és ismét csak a végjátékok nem klappoltak. 

A hétvégén már az estorili selejtezőben volt érdekelt, ahol két nála előrébb rangsorolt, ám de nem salakos játékost legyőzve vette az akadályokat.  

Ezekből bőven profitálhat, egyrészről növeli az önbizalmát, másrészről megérezhette a borítást, a környezetet, míg Fritznek ez lesz pályafutása első meccse Estorilban. 

Egymás számára nem lesznek ismeretlenek, hiszen tavaly a madridi selejtezőben már randevúztak egyszer. Akkor Fritz szetthátrányból tudott fordítani, viszont fontos megjegyezni, hogy a madridi viadal a a magaslati levegő miatt a leginkább kedvező a nem salakpályás játékosok számára. 

20190425163012

Az egy évvel ezelőtti meccsükön egyébként még 1.25-3.75 volt az oddspár, míg most közel 50-50-re adják az esélyeket, ami elég jól mutatja Fokina fejlődését. 

A spanyol srác akár még komoly meglepetésembere is lehet ennek a tornának, mert egyáltalán nincs megoldhatatlan sorsolása. 

Fritz ellen a legjobb tippnek azt tartjuk, hogy Fokina nyeri az első szettet, ugyanis ahogyan említettük, neki két meccs már van a lábában Estorilban, ebből pedig főként az első szettben profitálhat. 

Taylor Fritz - Alejandro Davidovich Fokina
Első szett nyertese - Fokina
1.90 @    
Fogadási határidő: kedd, ?
bet365
megosztom