La Liga

Ezt a határt muszáj bepróbálni a Real madridi derbijén

megosztom

Újabb madridi derbi vár a Realra, a királyi gárda ezúttal a kiesés elkerüléséért küzdő Rayo Vallecanóhoz látogat.

Abba a bizonyos utolsó szalmaszálba kapaszkodna a sereghajtó Rayo Vallecano vasárnap este, hiszen amennyiben nem nyer - vagy nem szerez pontot - a Real Madrid ellen, úgy óriási lépést tesz a Segunda B felé. Ennek ellenére igen magas szorzón kínálják a hazait, míg a Real Madrid sikere mérsékelt profitot hozhatna a fogadóknak.

1X2    
Vallecano Döntetlen Real Madrid
8.00 4.33 1.44
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A király gárda helyzetéről a Getafe elleni meccs előtt részletesebben is írtunk. Teljesen egyértelműnek tűnik, hogy a madridi játékosok már a nyári szünetre készülnek, így pedig Zinedina Zidane sem tud olyan motivációs többletet adni a csapatnak, amelytől felpörögnének.

Az összeállítások terén is elég nagy a variancia, a francia mester jó pár fiatalnak lehetőséget adott az elmúlt fordulókban, így valami hasonlóra számíthatunk majd vasárnap este is.

[2844920] 2019-04-28 20:45:00 Rayo Vallecano - Real Madridx

Mire érdemes fogadni?

Bár a Vallecano az életéért harcol, még ezen a magas szorzón sem mernénk egy az egyben kivenni a hazait, hiszen azért a minőségi különbség egyértelműen a vendégek oldalán van.

Márpedig ha a Real mondjuk megnyeri a meccset, akkor a hendiket is szállíthatja, szóval a hazai oldalra nem túl biztonságos fogadni.

 

Viszont a gólok számát illetően elég magasra lett belőve az egál határ, hiszen a sztenderd 2.5 gól helyett 3.5 gól ez a szám.

Az biztos, hogy a Vallecano egy adok-kapokból nem fog jól kijönni, vagy legalábbis kisebb eséllyel, szóval nem feltétlenül kell itt gólparádét várni.

A Real Madrid sem ontja magából a gólokat, az elmúlt öt idegenbeli bajnokijából csak egyszer született négynél több találat. Ezek alapján számunkra nem kérdés, hogy inkább az underre érdemes tenni a zizit.

 

 

 

Ti mit gondoltok erről a meccsről?

 

 

 

[2844920] 2019-04-28 20:45:00 Rayo Vallecano - Real Madridx;
megosztom