Bundesliga

Nem rizikózunk a szinte biztos kieső vs. szinte bajnok meccsén

  • gb1
megosztom

Szombaton a Schalke is besegített a Bajoroknak, akiktől már aligha lehet elvenni a Salátástálat, míg a Stuttgart győzelme az utolsó reményt is kiölhette a Nürnbergből.

James Rodriguez már nem sokáig viseli a müncheniek mezét. fotó: bundesliga.com

Szombaton a Dortmund jól kibabrált a fogadókkal, de még jobban saját magával, hiszen könnyen lehet, hogy a Schalke elleni kudarc miatt úszik el a hőn áhított bajnoki cím. A Bayernnél persze dörzsölhették a tenyerüket, főleg, hogy a kiesőjelölt Nürnberggel játszanak vasárnap és ha megverik azt, négy ponttal elléphetnek a Darazsaktól.

1X2    
Nürnberg Döntetlen Bayern München
17.00 9.00 1.14
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A német rekordbajnok remek heteket tudhat maga mögött. A hét közben beverekedte magát a DFB Pokal berlini döntőjébe és a BVB kisiklása miatt pole pozícióból várja az utolsó néhány fordulót is. Lewandowskiék menetelését jól mutatja, hogy immár tíz meccse veretlenek és ha tartják a formát, a Salátástálat már aligha veszik el tőlük. Uli Hoeness a napokban adott nyilatkozatában Kovac munkáját éltette, aki közel áll hozzá, hogy első idényében duplázni tudjon a csapat élén.

Játékosügyekben is vannak fejlemények, hiszen a legfrissebb hírek alapján James a kölcsöne lejártával tovább áll Münchenből. Robben öt hónap kihagyás után újra bevethető és a holland ász szénája szintén távozásra áll, így ők ketten utolsó Bayern mezben töltött meccseikre készülnek.

[2803974] 2019-04-28 18:00:00 Nürnberg - Bayern Münchenx
[2803974] 2019-04-28 18:00:00 Nürnberg - Bayern Münchenx;10

A Nürnbergnél hihetetlen bosszúsak lehetnek a Stuttgart tegnapi meglepetésgyőzelme miatt, hiszen ezáltal ismét hat pontra csúsztak az osztályozó helytől. A sorsolásuk aligha könnyű, hiszen a Bayern után még a Wolfsburg, Gladbach, Freiburg trióval játszanak, tehát a kiesés szinte garantált. Kérdés, hogy maradt-e még erő a mentálisan megrogyott játékosokban, hogy legalább a tisztes helytállást abszolválják, vagy az utolsó körökben a pofozózsák szerepét töltik majd be.

A Nürnberg az utóbbi 24 bajnokijából csak egyet nyert meg, a Bayern ellen pedig 14 találkozó óta nem tudott három pontot szerezni

, így persze nem véletlen a bukik oddsszabása. Továbbá Boris Schommers fiainak utóbbi 9/11 hazai meccsén legalább három gól esett és ezúttal is ezt a forgatókönyvet várjuk, amit a Bajorok sikerével vegyítve már egy elfogadható szorzót kapunk. Jó ötlet lehet még a Kovac-legénység nullára nyeretése is, hiszen az elmúlt 6/7 összecsapásukon nem rezzent a hálójuk.

 

  • Bayern nyer és 2 gól felett @1.41    

 

[2803974] 2019-04-28 18:00:00 Nürnberg - Bayern Münchenx;
megosztom