NB II

Magas oddsért is nagyon erős kombink van a másodosztályból

  • varin
Címkék:
megosztom

Egy háromesélyes és egy over fogadásunk van vasárnap délutánra. Az odds közel triplázó.

Ahogyan Európa több topbajnokságában, úgy a magyar másodosztályban is lassan elkezdődik a végjáték, hiszen már csak öt forduló van vissza a Merkantil Bank Liga küzdelmeiből. Lássuk, milyen kombit ajánlunk a 34. játéknapra.

Vasas-Kazincbarcika

Vitán felül áll, hogy az angyalföldiek 1.57-es szorzója a hét egyik legerősebb tippje. Balajtiék szenzációs formában vannak, utolsó nyolc meccsükön 22 pontot szereztek, verték a bajnokság legerősebb csapatait, egyedül a Kaposvár tudta őket remire kényszeríteni. Ezzel szemben Kazincbarcikán már nincsenek nagy tervek, stabil középcsapatként a 8-12. hely valamelyikén végeznek majd. Lukácsék ennek megfelelően kicsit le is eresztettek, Zalaegerszegen 1-0-ra, otthon a Monor ellen pedig 3-0-ra kaptak ki.

Vasas Budapest#hungary-vasas_budapest#10

Ősszel ugyan nyerni tudott a Barcika otthon, de a fővárosban, a mostani vasas ellen egy jóval erősebb csapat sem biztos, hogy megállná a helyét. Sima hazai!

Monor-Mosonmagyaróvár

Egy igencsak overes és egy underes csapat kiesési rangadójára kerül sor Monoron vasárnap délután. Mindkét csapatnak kötelező nyernie, az x nem jó, hiszen a Móvár 4, a Monor 5 pontra van a vonal alatt. A vesztes fél alighanem lemondhat a bennmaradási álmokról, a nyertesnek viszont marad némi esélye. 

Hogy a Pest megyei csapat komolyan gondolja a bennmaradást, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy utolsó hat meccsükön tíz pontot szereztek. Legutóbb például Kazincbarcikán egymaguk lőttek három gólt, de a Gyirmótnak is kétszer betaláltak. A Móvár múlt héten remizni tudott a ZTE ellen, ami nagy eredmény, de most már három pont kéne a nyugati kiscsapatnak.

Meglepően jó szorzót kapunk az overre, pedig nagyon adja magát, hogy mindkét fél bátor, támadó stílusban lép pályára.

hatharom.com
Vasas-Kazincbarcika Vasas
Monor-Mosonmagyaróvár 2.5 gól felett
bet365 @2.82
Fogadási határidő: Vasárnap 17:00
2019-04-28;9117
megosztom