Premier League

Ezúttal nem hibázhat idegenben az Arsenal

  • Tomihmv
megosztom

Pedig megvan rá az esély, pláne úgy, hogy a Leicester otthonában 2015 óta nem tudtak nyerni az Ágyúsok.

Ezúttal nem hibázhat idegenben az Arsenal. - Fotó: arsenal.com

A Leicester-Arsenal mérkőzéssel indul a vasárnap délutáni angol futballmaraton, mely mérkőzés már csak a vendégeknek számít. A hazaik ugyanis biztosan a középmezőnyben végeznek, és kb. teljesen mindegy, hogy hol, míg a vendégek a Bajnokok Ligája-indulásért hajtanak.

1x2     
Leicester Döntetlen Arsenal
2.75 3.60 2.60
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

Azonban óva intenénk mindenkit attól, hogy mindezek tükrében bombázza az Ágyúsokat, ugyanis idegenben nagyon nem megy nekik, mindemellett rossz passzban vannak. A legutóbbi két bajnoki meccsüket elveszítették, pedig nem topklubokkal, hanem a Crystal Palace-szal és a Wolverhamptonnal játszottak. Az utóbbi csapat elleni zakó különösen fájó lehet számukra, főleg úgy, hogy az első félidő utolsó 17 percében három gólt kaptak.

Mindemellett, ahogy fentebb is említettük, a londoniak házon kívül nem túl acélosak idén, mindössze a kilencedik legjobb idegenbeli teljesítmény az övék a bajnokságban, még a mostani riválisuk, a Leicester is jobb számot tud felmutatni ebben a mutatóban.

Az pedig csak hab a tortára, hogy Emery mester Denis Suárezre, Welbeckre, Holdingra, Bellerínre és Ramseyra biztosan nem számíthat, de Aubameyang játéka is igen kérdéses. Arról már nem is beszélve, hogy csütörtökön, hazai pályán a Valencia ellen megkezdik Európa Liga elődöntős szereplését a gárda, így pedig könnyen lehet, hogy egy-két kulcsjátékos pihenőt kap.

bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Ami a hazaiakat illeti, a Leicester sincs élete formájában, hiszen az elmúlt két bajnokiján nem tudott nyerni, döntetlen a West Ham otthonában előtte pedig vereség hazai pályán a Newcastle ellen. Azonban előtte négyszer is nyert, aminek köszönhetően voltaképp bebiztosította, hogy a felsőházban végez.

A hazaiak számára tehát nincs különösebb tétje a találkozónak, csak és kizárólag az, hogy ki tudnak-e babrálni az Arsenallal. Ez benne van a pakliban, mivel egyrészt csak Amartey marad ki tőlük biztosan (Morgan játéka kérdéses), másrészt jól megy nekik az Ágyúsok ellen hazai pályán, legutóbb 2015 szeptemberében kaptak ki tőlük a King Power Stadionban, igaz, annak a szezonnak a végén végül behúzták a PL-t.

Mindezeket követően mi egy szoros mérkőzésre számítunk, ahol szerintünk nem a gólok dominálnak majd, és a felek jó eséllyel maradhatnak 3 gól alatt (jelen tippünk 0, 1 vagy 2 gól esetén nyertes, 3 találatnál a tétünk visszajár, míg vesztes 4 vagy több gól esetén lesz).

  • Tipp: Gólok száma 3 alatt @ 1.725  
[2782308] 2019-04-28 13:00:00 Leicester City - Arsenalx;
megosztom