NB I

Lefekszik-e harmadjára is a Vidi a Puskásnak?

  • Tomihmv
megosztom

A székesfehérváriaknak már mindegy, míg a felcsútiaknak nagyon nem. Idén mindkétszer a Puskás nyert a testvérrangadón.

Idén kétszer is a Puskás örülhetett. - Fotó: molvidi.hu

Ahogy egy pénteki cikkünkben már utaltunk rá, az NB I lényegi kérdései nagyjából eldőltek, hiszen a Fradi bajnok, a Vidi második lesz, míg a Haladás kiesik. Ugyanakkor a bronzért még ádáz csatát vív majd az Újpest és a Debrecen, illetve a másik kieső kiléte is rejtély. Mindezeknek köszönhetően pedig a Vidi-Puskás Akadémia összecsapás igen érdekes lesz.

1x2     
Vidi Döntetlen Puskás Akadémia
1.57 3.75 4.75
A tipp azonnali megjátszásához kattints az oddsra!

A Vidinek tehát mindegy, hogy milyen eredményt ér el szombaton, borítékolható az ezüstérme a bajnokságban. A csapat célja, hogy a május végén rendezendő, Honvéd elleni Magyar Kupa-döntőre tökéletes állapotba kerüljön eme rettentő hosszú szezon után, és története második kupáját nyerje meg.

Ennek köszönhetően, illetve a hétközi kupameccsnek, egy-két kulcsjátékos borítékolható, hogy pihenőt kap. Amivel segítheti kistestvérét (nem titok, hogy a fehérvári és a felcsúti csapatok között milyen viszony van), amit eddig is megtett a szezon során, hiszen

a Puskás Akadémia csak a Vidi ellen 100 százalékos az idei szezonban, pedig korábban tétmeccsen egyszer sem nyert ellene.
bet365

TIPPKIRÁLY 4
Országos Tippbajnokság


Kattints és nyerj menő Dorko-cuccokat összesen 150 000 forint értékben!

Ami a vendégeket illeti, a PFLA-nál a Kisvárda elleni, hazai 4-0-s (!) vereséget követően felállították Radoki Jánost a kispadról, a helyét pedig Komjáti András vette át. Vele megtáltosodott a csapat, hiszen Pakson gól nélküli remit hozott össze, majd hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Mezőkövesdet. Ennek a négy pontnak köszönhetően pedig feljött a nyolcadik helyre a Felcsút, igaz, mindössze három ponttal előzi meg a 11., kieső helyen álló Diósgyőrt.

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Puskás Akadémia a hátralévő négy meccsén

a második Vidivel, az ötödik Honvéddal, a negyedik Újpesttel és az első Ferencvárossal csatázik,

vagyis hiába a pontelőny és a sűrű mezőny, ilyen kemény sorsolása egyik vetélytársának sincs.

Az összkép ugyan Vidi-sikert ígér, ám az eddig elhangzottak miatt ezen a meccsen muszáj szembemennünk a trendekkel és vendégekre kell fogadunk. No, de persze mindezt +1-es ázsiai hendikeppel tesszük, ami csak többgólos hazai győzelem esetén bukik (vendéggyőzelem és döntetlen esetén nyerő, egygólos fehérvári siker esetén a feltett tétünk visszajárna).

  • Tipp: Puskás Akadémia +1 (ázsiai hendikep) @ 1.66    
[2808987] 2019-04-27 17:00:00 MOL Vidi FC - Puskás Akadémiax;
megosztom